Haemme kesäksi sairaanhoitajia ja lähihoitajia Valkeakosken terveyskeskussairaalaan. Myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat huomioidaan.

Valkeakosken terveyskeskussairaala palvelee Akaan, Urjalan ja Valkeakosken sairaalahoitoa tarvitsevia aikuispotilaita. Kokonaisuuteen kuuluu palliatiivinen ja saattohoito-osasto, akuutti- ja kuntoutusosasto sekä geriatrinen osasto ja kotisairaalatoiminta. Työ on kolmivuorotyötä.
Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja hoitajan tehtäviin terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä. Tehtävässä voi toimia myös sairaanhoitajaopiskelija, kun hän on suorittanut kaksi kolmasosaa (140 op) opinnoista.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen, mielenkiintoiset työtehtävät mukavassa työyhteisössä, jossa autamme toinen toisiamme. Hakijoilta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta.
Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Tervetuloa töihin!

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia. Työssä edellytetään voimassaolevaa lääkelupaa.

10.2.2021
Sosiaali- ja terveyskeskus


Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja:
Osastonhoitaja Anne Niemi p. 040-3357459 (geriatrinen osasto ja kuntoutusosasto)
Osastonhoitaja Jaana Louhivuori p.040-3357449 (akuuttiosasto, palliatiivinen ja kotisairaala)
sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi

Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, Terveyskeskussairaala
Osoite: Ulvajankatu 20, 37600 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.