test
Sairaanhoitaja, lähihoitaja, (65), kesätyö - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Etsimme sairaanhoitajia tai sairaanhoidon opiskelijoita, lähihoitajia ja mielisairaanhoitajia kesäsijaisuuksiin Oulun yliopistollisen sairaalan psykiatrian toimialueelle (vähintään 65 kesäsijaisuutta). Kesäsijaisuudet ovat eripituisia ja sijoittuvat touko-elokuulle. Työ psykiatrian osastolla on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

Tarjoamme Sinulle erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa työympäristössä psykiatrian tulosalueella. Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta.

Sairaanhoitajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija hoitaja-nimikkeellä, jolloin opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Hoitaja-nimikkeisen lääkehoitoon osallistuminen edellyttää, että kliiniset sekä lääkehoidon opinnot ovat edenneet normaalisti ja PPSHP:n hoitaja -nimikkeisen lääkelupa on suoritettu.

Lähihoitajan ja mielisairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antavat osastonhoitajat:
Psykiatrian päivystysyksikkö Eeva-Maija Vilmi p. 040 507 7784
Os. 75 Helinä Korpimäki p. 040 565 7198
Os. 82 Pauliina Ruonala p. 040 637 8920,
Os. 83 Matti Sorvoja p. 040 195 4269
Os. 84 Titta Kynsilehto p. 040 507 7016
Os. 86 Ulla-Maija Siitonen p. 040 152 2309
Os. 87 Mari Jokiniemi p. 040 172 1408
Os. 88 Marika Vikström p. 040 509 3156
sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Psykiatrian toimialue, Mielialahäiriöt ja akuuttipsykiatria, Psykoosit ja nuorisopsykiatria

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Rekommenderade jobb