test
Sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoitoapulainen-  SIJAISUUDET - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Sinä hoitotyön ammattilainen tai alalle opiskeleva. Tässä on tilaisuutesi lisätä osaamista ja yhdistää joustavasti perhe-elämä, työ sekä vapaa-aika toisiinsa. Sijaisuuksia on tarjolla pääsääntöisesti kotihoidossa, asumispalveluissa ja osastopalveluissa, mutta haemme osaajia myös muihin toimintoihimme.

Pätevyysvaatimuksena sairaanhoitajilla on laillistettu sairaanhoitaja ja lähihoitajalla lähihoitajan kelpoisuus. Edellä mainittujen tehtävien hoitaminen edellyttää voimassa olevia lääkelupia, jotka suoritetaan työsuhteen alussa. Ammattioikeus tarkistetaan Valviran ylläpitämästä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden JulkiTerhikistä. Haussa huomioidaan myös hoitoapulaiset. Kotihoidossa työn luonteen vuoksi oma auto ja ajokortti on välttämätön.

Sijaisuudet tarjotaan pääasiassa tekstiviestillä, perehtymisvuoroista sovitaan erikseen. Sijaisuutemme vaihtelevat yksittäisistä vuoroista pidempiin sijaisuuksiin.Tämän vuoksi on tärkeää, että ylläpidät käytettävyyttäsi ja päivität hakemustasi tietojesi muuttuessa.

Jätä siis tähän hakemuksesi. Ota sen jälkeen yhteyttä rekrytointipalveluihin tapaamisajan sopimiseksi. Tapaamisessa tarkistamme henkilöllisyyden sekä opinto- ja työtodistukset. Opiskelijoilta tarkistetaan opintorekristeriote.

Jos et pääse jättämään tähän hakemustasi niin meille voit jättää myös avoimen hakemuksesi Kuntarekry järjestelmään. Seuraamme hakemuksia säännöllisesti ja olemme sinuun tarvittaessa yhteydessä, mikäli meillä on osaamistasi vastaava työtehtävä tarjolla.

Tervetuloa Sote-tiimiin!

Lisätietoja

https://www.youtube.com/watch?v=qEGen6V80dI

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointipalvelut: Tarja Lehtomäki puh. 040 591 3045, tarja.lehtomaki@ylasavonsote.fi.
sekä vastuu- ja tehtäväalueiden päälliköt - katso yhteystiedot www.ylasavonsote.fi.

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE on neljän jäsenkunnan (Iisalmi, Kuruvesi, Vieremä ja Sonkajärvi) kuntayhtymä, joka järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristö- ja terveysvalvonnan palvelut asukkailleen.

Tarjoamme alueemme suurimpana työnantajana vakaata sekä merkityksellistä työtä kehittyvässä työyhteisössä ja innostavassa työporukassa Ylä-Savon luonnonkauniiden maisemien ympäröimänä. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme on suurin voimavaramme, jota tuemme työhyvinvoinnista huolta pitämällä sekä esimerkiksi koulutuksen täydentämisestä tukemalla. Suureen sote-tiimiimme kuuluu yhteensä jo noin 1 300 sotelaista ja töitä teemme 100 % asenteella ja koko sydämellämme.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb