Sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoitoapulainen-  SIJAISUUDET

Hei tuleva sijaisemme,

tässä voit jättää hakemuksesi lähi-ja sairaanhoitajan sekä hoitoapulaisen sijaisuuksiimme. Myös alan opiskelijana olet tervetullut meille!

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä tarjoaa alueemme suurimpana työnantajana vakaata sekä merkityksellistä työtä kehittyvässä työyhteisössä ja innostavassa työporukassa Ylä-Savon luonnonkauniiden maisemien ympäröimänä. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme on suurin voimavaramme, jota tuemme työhyvinvoinnista huolta pitämällä sekä esimerkiksi koulutuksen täydentämisestä tukemalla. Suureen sote-tiimiimme kuuluu yhteensä jo noin 1 300 sotelaista ja töitä teemme 100 % asenteella ja koko sydämellämme.

Etsimme hoitotyöhön motivoituneita ja reippaita työntekijöitä. Ilahdumme jos sinulla on ajokortti ja auto käytettävissä.

Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian ja olemme sinuun yhteydessä. Täyttäessämme sijaisuuksia käytämme Kuntarekry palvelun kautta tekstiviestikutsua. Viestissä on ohjeet miten toimia. Esimies tai rekrytoija voi tarjota perehtymisvuoroja tai sijaisuutta myös soittamalla sinulle.

Tervetuloa Sote-tiimiin!

Lisätietoja

https://www.youtube.com/watch?v=qEGen6V80dI

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutus- ja rekrytointivastaava Tarja Lehtomäki puh. 040 591 3045, tarja.lehtomaki@ylasavonsote.fi.
sekä vastuu- ja tehtäväalueiden päälliköt - katso yhteystiedot www.ylasavonsote.fi.

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE on neljän jäsenkunnan (Iisalmi, Kuruvesi, Vieremä ja Sonkajärvi) kuntayhtymä, joka järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristö- ja terveysvalvonnan palvelut asukkailleen.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs