Sairaanhoitaja, lähihoitaja ja hoiva-avustaja, kesätyö

Ansök senast  4.6.2024 23:59

Sinä sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja, oletko vailla kesätyötä? Tule meille töihin!

Kesätöihin meille voi hakea valmiit alan ammattilaiset kuin opiskelijatkin.
Meillä pääset nauttimaan kesästä, tekemään työtä mukavassa porukassa ja kartuttamaan kokemusta ikääntyneiden parissa.

Tarjolla eri pituisia kesäsijaisuuksia ja pystyt vaikuttamaan työvuoroihisi.

Näillä paikkakunnilla ja työyksiköissä on vielä tarvetta kesäsijaisille:

NAANTALI
Birgittakoti: Lähihoitaja
Myllykiventien Muistikodit: Lähihoitaja, sairaanhoitaja ja hoiva-avustaja
Aurinkokoti: Lähihoitaja (mahdollisuus tehdä yötyötä) ja sairaanhoitaja
Kotihoito: Lähihoitaja, sairaanhoitaja ja hoiva-avusta

RAISIO
Kotihoito (Raisio-Rusko): Lähihoitaja ja sairaanhoitaja
Hulvelan palvelukeskus (ympärivuorokautinen palveluasuminen, lyhytaikaishoito ja yhteisöllinen asuminen): Lähihoitaja, sairaanhoitaja ja hoiva-avustaja


Kotihoidon työ edellyttää auton käyttöä, joten tarvitset ajokortin, on myös alueita, joissa pärjäät kävellen tai polkupyörällä. Lähihoitaja ja hoiva-avustaja työskentelevät kotihoidossa kahdessa vuorossa. Sairaanhoitaja työskentelee pääsääntöisesti arkisin aamuvuorossa.

Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa lähihoitajalla on kolmivuoro työ, kun taas sairaanhoitaja ja hoiva-avustaja työskentelevät kahdessa vuorossa.

Toivomme sinulta positiivista ja empaattista asennetta ikääntyneitä kohtaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä tiimissä.

Etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Myös muita sijaisuuksia tarjolla, kysy rohkeasti lisää.

Tervetuloa meille kesäksi töihin!

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.
Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.
Hoiva-avustajan kelpoisuusvaatimuksena hoiva-avustajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.


Läs mer

http://varha.fi

Kontaktuppgifter

Ikääntyneiden palveluiden Resurssipoolin rekrytointi

ikapalveluidenrekry@varha.fi

p. 040 578 5892 (arkisin klo 9-15)

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Läs om arbetsgivare