Skip to main content
test
Sairaanhoitaja/lähihoitaja kirurgian poliklinikka - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme hoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen Kymenlaakson keskussairaalaan 30.9.22 saakka vuosilomasijaistukseen. Kirurgian poliklinikalla hoidetaan kaikkien kirurgisten alojen potilaita vastaanotoilla, sekä tehdään tutkimuksia ja toimenpiteitä.

Keskeiset tehtävät ovat potilaan hoito, seuranta ja ohjaus. Sinulta toivotaan potilas- ja ratkaisukeskeistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä tarvitaan kykyä priorisoida ja kykyä toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä. Vastaavasti pääset osaksi osaavaa joukkoa. Lääkeluvat tulee suorittaa työn alkaessa lääkehoitosuunnitelman mukaisesti.

Edellytämme tartuntatautilain 48 § asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Edellytämme tehtävään työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä sopimuksen kestäessä yli 3 kuukautta.

Voit olla ammatiltasi sairaanhoitaja, lähihoitaja tai sairaanhoidon opiskelija, jolla on yli 140 op. Teemme haastatteluita jo hakuaikana.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kuulet enemmän!

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Hanna Hämäläinen hanna.hamalainen3@kymsote.fi puh: 040 4884 665

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48100 Kotka

Rekommenderade jobb