Skip to main content
test

Tervetuloa Auroranmäelle kesälomasijaisuuteen, jossa annamme lyhytaikaista hoitoa kriisi- ja kuntoutusasiakkaille moniammatillisen tiimin kanssa. Meillä on terapeutteja, lääkäreitä ja palveluohjaaja hoitajien tukena.

Auroranmäki arvionti- ja kuntoutusyksikkö pitää sisällään neljä eri tiimiä. Yhdessä on Espoon sairaalan jatkokuntoutusasiakkaita ja kolmessa muussa on erilaisia kriisiasiakkaita. Yhdessä tiimissä on vieä muutama vanhoja pitkäaikaishoidettavia asukkaita, jotka ovat jääneet muutoksessa vuonna 2019. Sairaanhoitajat toimivat tiimeissä vuorovastaavina ja osallistuvat myös asiakkaiden hoitamiseen.

Työpaikan nimi ja osoite: Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö, Auroranmäki 6, 02940 Espoo
Työaika: 114,45/3 vko, kolmivuorotyö, laitosapulaiset 2 vuorotyö
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
Tehtäväkohtainen palkka: valmis sairaanhoitaja 2691,14 e/kk, valmis lähihoitaja 2215,49 e/kk, laitosapulainen 1956,31e/kk

Kelpoisuusvaatimukset: Sairaanhoitajan sijaisuus (vähintään 140op), lähihoitajan sijaisuus (60op) ja Hytet tehtynä ja laitosapuaisen sijaisuus, kokemus etusijalla.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme kokemusta kuntouttavasta hoitotyöstä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/asukkaana-auroranmaella

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Marjo Laurikainen, p. 0468772019, marjo.laurikainen@espoo.fi ja palveluvastaava Jelena Vänni-Mättö, p. 0438258855, jelena.vanni-matto@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikkö

Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikön tavoitteena on edistää ja ylläpitää asiakkaiden toimintakykyä ja mahdollisuuksia asua kotona. Kriistilanteessa olevat asiakkaat otetaan aina vastaan ympäri vuorokauden. Talossa on 4 eri tiimiä, 2 per kerros. Tiimeissä on 13-15 asiakasta, jotka ovat iäkkäitä ja monisairaita espoolaisia asiakkaita. Yläkerrassa toisessa tiimissä on vielä joitakin vanhoja asukkaita ja muuten molemmissa tiimeissä on pääsääntöisesti kriisiasiakkaita. Alakerrassa toisessa tiimissä on Espoon sairaalan jatkokuntoutusasiakkaita ja toisessa psykogeriatrisia asiakkaita. Kuulumme Espoon kaupungin vanhustenpalvelujen pitkäaikaishoitoyksikköön.


Osoite: Auroranmäki 6, 02940 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb