Sairaanhoitaja, lähihoitaja tai opiskelija

Sairaanhoitaja, lähihoitaja tai terveydenhuoltoalan opiskelija etsitkö mielenkiintoista työtä perusterveydenhuollon tehtävien parissa?

Meillä on tarjolla sinulle eripituisia sijaisuuksia sekä keikkatyötä Kysterissä Keiteleen terveysasemalla poliklinikalla sekä vuodeosastolla.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä, tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on lähellä, sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksina ovat sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen todistus (Valvira) oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana tai nimikesuojattuna lähihoitajana. Sairaanhoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 60 opintopistettä lähihoitajan sijaisuuksiin ja 140 op sairaanhoitajan sijaisuuksiin. Lähihoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna 2/3 opinnoista.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Pitempiä sijaisuuksia täytettäessä voidaan käyttää koeaikaa.

Keiteleen terveysasema
Sairaalatie 1
72600 Keitele

Lisätietoja

http://www.kysteri.fi

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Minna Pellikka, puh. 044 717 1143 tai osastonhoitaja Satu Juttula-Moilanen, puh. 044 717 1165, sähköpostit: etunimi.sukunimi@kuh.fi

Kysteri
Osoite: Sairaalatie 1, 72600 Keitele

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!