test

Sairaanhoitaja Lammi-Tuulos kotihoitoon

Ansök senast  2.10.2023 15:00

Tulisitko sairaanhoitajaksi Lammi-Tuulos alueen kotihoidon yhteisölliseen tiimiin?

Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön kauniissa maalaismaisemissa, pois kaupungin kiireestä. Työpisteemme sijaitsee Lammin Pellavakodin uusissa tiloissa. Työkavereiksesi saat tiimin, jossa lisäksesi työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti ja terveyskeskuslääkäri. Tärkeä sidosryhmämme ovat myös asiakkaiden läheiset, joiden kanssa teemme yhdessä työtä mahdollistaaksemme asiakkaillemme kotona asumisen mahdollisimman pitkään.

Sairaanhoitajana vastaat oman tiimisi sairaanhoidollisesta ja lääkehoidollisesta osaamisesta. Työhösi kuuluu tiimin ammatillinen kouluttaminen ja ohjaus. Ohjaustyöhön sisältyy esimerkiksi haavanhoidoissa ja avanteen hoidossa opastaminen. Vastuullesi kuuluu myös lääkehoitosuunnitelman toteutuksen suunnittelu sekä lääkenäyttöjen vastaanottaminen. Lisäksi työpäiväsi koostuu yhteydenpidosta eri sidosryhmien kanssa, osallistumisesta lääkärinkiertoihin, hoitoneuvotteluista sekä oman työn ja asiakaskäyntien suunnittelusta. Hoitoneuvotteluissa teette yhdessä asiakkaan sidosryhmien kanssa arviointia asiakkaan tilasta ja hoidontarpeesta sekä suunnittelette asiakkaan jatkohoitoa. Luotamme ammattitaitoosi ja haluamme, että käytät asiantuntijuuttasi suunnittelemalla itse työpäiviesi kulun. Asiakaskäynteihin osallistut mm. silloin, kun asiakkaalla on erityisiä sairaanhoidollisia tarpeita, kuten verinäytteiden ottoa, rokotuksia, erityisinjektioita, erityisravitsemusta tai erityisen vaativia haavanhoitoja.

Tarjoamme sinulle työsi tueksi myös laadukkaat työvälineet ja hyödynnämme tehokkaasti etähoivan mahdollisuuksia. Teemme etäkäyntejä kuvapuhelinpalvelun avulla. Asiakkaillamme on myös sähkölukot ja lääkeautomaatit käytössään. Ohjelmista käytämme muun muassa LifeCare potilastietojärjestelmää sekä Hilkka toiminnanohjausjärjestelmää. Asiakaskäyntien kirjaukset hoidamme tietysti mobiilisti. Kulkuvälineistä käytössämme on muutama yhteiskäyttöauto sekä myös sähköpyörä. Kulkuvälineitä ei kuitenkaan riitä aivan kaikille, joten myös oman auton käyttömahdollisuus on työn luonteen vuoksi suositeltavaa.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta kollegaltasi Tarulta tai tulevalta lähijohtajaltasi Tiialta. Tarun tavoitat numerosta 0505747659 ja Tiian numerosta 0504604071. Jos emme heti pääse vastaamaan, niin soitamme sinulle takaisin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan/terveydenhoitajan ammattipätevyys. Edellytämme suoritettua LOVe tai muuta vastaavaa lääkehoidon koulutusta. Lääkehoitokoulutuksen voit tarvittaessa päivittää meillä työsuhteen alussa.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun sekä 200 €:n arvoisen kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön parissa. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2775,51€/kk. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.


Läs mer

http://www.omahame.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kanta-hameen-hyvinvointialue/

Lähijohtaja Tiia Putkonen p. 050 460 4071 tai tiia.putkonen(at)omahame.fi
Sairaanhoitaja Taru Lahtinen p. 0505747659 tai taru.lahtinen(at)omahame.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoomme!

Läs om arbetsgivare