test

Sairaanhoitaja, lasten neuropsykiatria, Tampere

Ansök senast  19.4.2024 23:59

Onko lastenpsykiatrinen hoitotyö lähellä sydäntäsi? Liity tiimimme lasten neuropsykiatrialle!

Lastenpsykiatrialla tutkimme ja hoidamme perhelähtöisesti alle 13-vuotiaiden lasten mielenterveyden häiriöitä. Hoidamme erityisosaamista vaativia potilaita, joilla on psyykkiseen kehitykseen, käyttäytymiseen, tunne-elämän säätelyyn tai perheen kuormittuneisuuteen liittyviä häiriöitä.

Sairaanhoitajan tehtävässä suunnittelet, toteutat, arvioit ja dokumentoit lapsen tarvitsemaa hoitoa yhteistyössä lapsen, perheen ja hoitoon osallistuvan, eri alojen ammattilaisista koostuvan työryhmän kanssa. Työskentelet ensisijaisesti lasten neuropsykiatrian avotyöryhmässä.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja innostavan työympäristön sekä mukavat työkaverit. Sinulla on mahdollisuus haastaa osaamisesi ja asiantuntemuksesi sekä kehittyä ammattilaisena. Saat työhön perehdytyksen. Kehitämme työtämme jatkuvasti ja tässä tukena on paitsi vastuualueen omat kehittämispolut, kuin myös yliopistosairaalan tarjoamat kattavat koulutuspalvelut erilaisine mahdollisuuksineen.

Eduksesi katsomme suuntautumisen lasten neuropsykiatriseen hoitotyöhön, sekä kokemuksen hoitotyöhön soveltuvista menetelmistä ja Uranus-potilastietojärjestelmästä. Arvostamme myönteistä asennetta muutokseen ja työyhteisötaitoja. Voit tulla valituksi tehtävään, mikäli olet Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Aloitusajankohdasta tehtävässä voimme sopia yhdessä. Työ on päivätyötä, ja koeajan kesto on kuusi kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä sinulla tulee olla myös suoritettuna sairaanhoitajan LOVE-luvat, mutta voit suorittaa ne meillä maksuttomasti työsuhteen alussa. Sinulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi tiimimme uudet jäsenet! Älä epäröi, vaan jätä hakemus Kuntarekryssä.

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Kaisu Tiala, p. 050 555 7753.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare