Sairaanhoitaja, Lasten veri- ja syöpätaudit - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei sairaanhoitaja, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Kuopion yliopistollisen sairaalan Lasten ja nuorten osaamiskeskukseen kahta sairaanhoitajaa vakituisiin toimiin Lasten veri- ja syöpätautien osastolle (2403).

Lasten veri- ja syöpätautien osastolla hoidetaan alle 18v. pahanlaatuisia veri- ja syöpätautia sairastavia lapsia ja nuoria. Yksikössä hoidetaan lisäksi myös muita hematologisia sairauksia. Leukemiaa sairastuneet potilaat tulevat päivystysluonteisesti, muut syöpään sairastuneet potilaat päivystyksenä tai muutaman päivän sisällä lähetteen saapumisesta. Osastolla on 10 potilaspaikkaa. Osaston yhteydessä toimii kaksipaikkainen päiväsairaala.

Sairaanhoitaja kehittää omalta osaltaan sairaalassamme hoitotyön laatua magneettisairaala-malliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee Lean-ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti sekä kannustamme kouluttautumaan ja laajentamaan osaamistasi lasten ja nuorten veri- ja syöpäsairauksien hoitotyössä. Lapsen ja nuoren sairastuessa syöpään, hoidossa ovat aktiivisesti mukana vanhemmat ja lapsen ja nuoren lähipiiri ja moniammatillinen työryhmän.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja, muutosvalmiutta sekä halua ja innostuneisuutta kehittää omaa osaamista ja hoitotyötä.

Toimeen valittujen on toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote (laki 504/2002) sekä tarvittaessa esitettävä työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Toimia täytettäessä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/lastentautien-palvelut/lasten-veri-ja-syopataudit

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Tarja Luoma-Kyyny-Leppänen, puh. 044 717 2450 ja ylihoitaja Taina Kalliomäki, puh. 044 717 2328. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta ovat kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb