Sairaanhoitaja, lastenkoti - Social-och hälsovårdssektorn

Naulakallion lastenkoti on 31-paikkainen erityis- sekä vaativan tason laitoshoitoa tarjoava, 13-17 vuotiaille lapsille tarkoitettu, sijaishuoltopaikka. Työ rakentuu yksilöllisesti lapsen psyykkisen, sosiaalisen ja fyysisen terveyden sekä ikätasoisen kehityksen edistämisen ympärille. Lapsilla voi olla erilaisia tunne-elämän ja käyttäytymisen haasteita, koulunkäyntivaikeuksia sekä psyykkistä oireilua. Lasten tilanteet vaativat aikuiselta vahvaa, välittävää läsnäoloa ja huolenpitoa.

Sairaanhoitajana vastaat asiakkainamme olevien lasten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja kasvatuksesta, hyvinvoinnista, turvallisuudesta sekä asioiden hoitamisesta työvuorojesi aikana. Työ on tiivistä työskentelyä ja yhteydenpitoa lapsen sekä perheen, sosiaalityöntekijöiden ja muiden yhteistyöverkostojen kanssa. Sairaanhoitajalla on omalta osaltaan vastuu lapsen hoitoprosessin eteenpäin viemisestä, dokumentoinnista sekä neuvottelujen toteuttamisesta.

Sairaanhoitajana osallistut koko laitoksen lääkehoidon toteuttamiseen ja pääset toimimaan myös linkkinä osastojen sekä terveydenhuollon verkostoissa. Sairaanhoitajan tehtävä on melko uusi ja tehtäväkuva on vielä muovautumassa, arvostamme kehittämismyönteisyyttä sekä uusia näkökulmia.

Haastava, monipuolinen ja ajoittain nopeatempoinenkin työ edellyttää niin paineensietokykyä kuin joustavuutta sekä rohkeutta työssä kehittymiseen. Työ on jaksotyötä ja työajat sijoittuvat aamuun, iltaan ja yöhön arkena sekä viikonloppuisin. Tukea työtehtäviin ja työhyvinvointiin tarjoaa tiivis ja yhteisöllinen työtiimi, johon kuuluu seitsemän ohjaaja sekä lähiesimies.

Tule mukaan kehittämään sairaanhoitajan työtä lastenkodissamme. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, loistavat työkaverit ja mikä tärkeintä - mahdollisuuden todella merkitykselliseen työhön!

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme hyviä tiimityöskentelytaitoja ja aktiivista sekä kehittämismyönteistä työotetta

Luemme eduksi aiemman kokemuksen lastenkodissa työskentelystä tai muun lastensuojelun työkokemuksen

Lisätietoja

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/lastensuojelu/lastenkodit-perhehoito/lastenkodit/naulakallio/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava ohjaaja Lassi Hiltunen p. 09 - 310 45037
vastaava ohjaaja Minna Mäkitarkka p. 09 - 310 24272
lastenkodin johtaja Jaana Haapamäki p. 09 - 310 62030

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu, Lastenkotitoiminta, Naulakallion lastenkoti

Ura lastensuojelussa - merkityksellistä työelämää.

Helsingin kaupungin lastenkotitoiminta - turvallinen työnantaja.

Uskomme vakaasti, että Helsingin kaupungin lastenkodit ovat työntekijöilleen yksi parhaista sosiaalialan työpaikoista maailmassa ja edelläkävijä lastenkotitoiminnan kehittäjänä Suomessa. Meillä ammattilaista arvostetaan, sillä hoitomme perustuu tutkittuun tietotaitoon, jota henkilöstömme soveltavaa käytäntöön päivittäin. Johtotähtenä hoito- ja kasvatustyössämme toimii lasten sekä heidän perheidensä yksilölliset tarpeet.

Pääset tekemään päivittäin merkityksellistä ja palkitsevaa työtä haasteellisessa elämäntilanteessa olevien lasten ja perheiden parissa. Lisäksi Helsingin kaupungin lastenkodit tarjoavat sinulle turvallisen työpaikan, laadukkaan esimiestyön, hyvät henkilöstöedut, työntekijän yksilöllisesti huomioivat joustavat käytännöt sekä jatkuvan ammatillisen kasvun mahdollistavan toimintatavan. Suomen suurimpana työnantajana Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen heidän työurillaan monipuolisia tulevaisuuden mahdollisuuksia.


Osoite: Naulakalliontie 11, 00970 Helsinki

Rekommenderade jobb