Skip to main content
test
Sairaanhoitaja lastenpsykiatriaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Tervetuloa työhön Kymsoten lastenpsykiatrian yksikköön!

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Kymsoten) lastenpsykiatrian
yksikkö vastaa alle 13-vuotiaiden lasten lastenpsykiatrian erikoissairaanhoidon palveluista. Yksikössä toimii arviointityöryhmä ja tutkimus-hoito- ja kuntoutustyöryhmä. Toimipisteet ovat Kotkassa ja Kouvolassa.

Haemme sairaanhoitajaa lastenpsykiatrian tutkimus-hoito- ja kuntoutustyöryhmään. Työntekopaikka tehtävän alkaessa on Kouvolan lastenpsykiatrian poliklinikalla. Sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä tuoden hoitotyön näkemyksen lapsen ja perheen hoitoon. Sairaanhoitaja toimii lasten ja perheiden vastuutyöntekijänä osallistuen lasten hoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Työnkuvaan kuuluu lasten ja perheiden tutkimuksellisia ja hoidollisia tapaamisia, vanhempien ja lapsen lähiaikuisten ohjausta ja verkostotyötä. Työtä tehdään monimuotoisesti ja joustavasti niin vastaanottotyönä kuin jalkautuen lapsen omaan kasvuympäristöön. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Meille on tärkeää, että olet kiinnostunut työstä lasten ja perheiden parissa kanssa. Toivomme sinulta työkokemusta lasten ja perheiden palveluista ja/tai psykiatriasta. Arvostamme kehittävää työotetta sekä aktiivista ja positiivista palveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työhön sekä moniammatilliseen tiimityöhön. Työssä tarvitset vahvaa organisointikykyä ja taitoa suunnitella ja johtaa omaa työtä.

Tarjoamme monipuolisen, merkityksellisen ja kehittyvän työtehtävän, sekä moniammatillisen työryhmän tuen. Kehitämme työryhmässä osaamista ja toimintaa jatkuvasti, jotta pystymme auttamaan lapsia ja perheitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sairaanhoitajatutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen sairaanhoitajan laillistus, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Valituilla on lisäksi velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6.2 § mukainen rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Sairaanhoitajan tehtävää täytettäessä noudatetaan koeaikaa.

Työnantajana tarjoamme:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- Kattavan koulutuskalenterin
- ePassi- hyvinvointisovelluksen

Olethan yhteydessä, jos tehtävään liittyen herää kysymyksiä. Odotamme innolla hakemustasi!

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Katri Järvinen
puh. 044 223 1483

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Rekommenderade jobb