test

Sairaanhoitaja (Laukaan sairaala, Akuuttiosasto), määräaikainen

Ansök senast  2.5.2024 15:45

Tule tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo, moniosaaminen ja merkityksellisyys. Voit olla kokenut konkari tai urasi alkutaipaleella, tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työpäiviä huipputiimissä.

Tule työkaveriksemme iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme! Haemme määräaikaiseen tehtävään mahdollisimman pian, 30.9.2024. asti

kahta SAIRAANHOITAJAA

Laukaan sairaalan 22-potilaspaikkaisella osastolla työskentelemme kahdessa eri tiimissä. Työyhteisömme koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista, kahdesta lääkäristä ja laitoshuoltajista sekä fysioterapeutista. Työyhteisömme on iloinen joukko ihmisiä ja työyhteisössä on korkea työtyytyväisyys. Sairaanhoitajan työ on kolmivuorotyötä.

Ymmärrämme, että elämäntilanteet vaihtelevat, ja siksi työvuoroissa huomioidaan henkilökohtaiset tarpeesi. Mielellämme keskustelemme kanssasi siitä, minkälaisia työelämän joustoja juuri sinä kaipaisit yhdistääksesi työn ja vapaa-ajan. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Olet etsimämme hoitotyön ammattilainen, jos sinua kiinnostaa monipuolinen työ perusterveydenhuollossa, AKUUTTIOSASTOLLA. Sairaanhoitajan työ vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös tiimissä työskentelyyn liittyviä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olemme sitoutuneet työpaikan yhdessä sovittuihin pelisääntöihin ja kannamme vastuun omalta osaltamme työpaikan yhteishengestä. Haluamme työporukkaamme hyvän ja vastuullisen työkaverin.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän jokaiseen työvuoroon. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Meille on helppo tulla! Lisäksi meillä pysäköinti on ilmaista ja paikkoja on saatavilla.

Sairaanhoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK), tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Käy myös tutustumassa Laukaan kuntaan: https://www.laukaa.fi/.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Sinikka Tolmunen

vs osastonhoitaja

p. 0401447262

sinikka.tolmunen@hyvaks.fi 

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare