Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Lehmuskoti - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

HAETTAVANA SAIRAANHOITAJA KOTIUTUSYKSIKKÖ LEHMUSKOTIIN LAPPEENRANTAAN

toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.9.2022 alkaen.

Lehmuskoti on lyhytaikainen kuntouttava yksikkö Lappeenrannan keskustan tuntumassa. Tarjoamme sairaanhoitajalle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä sekä nykyaikaisen ja kiinnostavan työympäristön. Työssäsi sinua tukee ammattitaitoiset työkaverit. Meillä pääset oppimaan ja kehittymään ammattilaisena. Panostamme uusien työntekijöiden hyvään perehdytykseen.

Työssäsi toimit asiantuntijana moniammatillisessa työyhteisössä. Sairaanhoitajana vastaat sairaanhoidollisista asioista, lääkehoidosta ja teet työtä aktiivisesti lähihoitajien työparina. Työ sisältää tiivistä yhteistyötä lääkärin, omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Työ koostuu ohjaus-, hoito- ja kuntoutustyöstä ja pääset vaikuttamaan työpäiväsi kulkuun. Työtäsi ohjaa halu kehittää asiakkaiden hoitoa ja kuntoutusta sekä yksikön toimintaa.

Kelpoisuutena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme innostunutta asennetta työhön ja kiinnostusta toimia ikääntyneiden kanssa. Voit olla opintojesi loppusuoralla, aloittamassa työuraasi tai jo kokenut konkari.

Eksotessa sairaanhoitajalta edellytetään lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä jaksotyöaikamuodossa. Työvuorojen suunnitteluun pääset itse vaikuttamaan.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävän aloitusyksikkö on Lehmuskoti, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Kristina Rahikka, p. 040 651 3142, kristina.rahikka@eksote.fi (lomalla)
Toimipisteen vastaava Tarja Halkola, p. 040 591 8016, tarja.halkola@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Armilankatu 33, 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb