Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, leikkaus- ja toimenpideyksikkö - Kanta-Hämeen hyvivointialue

Oletko Sinä etsimämme leikkaushoitotyön, anestesiahoitotyön tai päiväkirurgisen hoitotyön osaaja?

Meillä on avoinna sairaanhoitajan vakinainen työsuhde leikkaus- ja toimenpideyksikössä Kanta-Hämeen keskussairaalassa Hämeenlinnassa. Leikkaustoiminnassa hoidamme useiden erikoisalojen kaikenikäisiä potilaita. Maanantaista perjantaihin meillä on virka-aikaan toiminnassa 8 - 10 elektiivistä leikkaussalia ja kaksi päivystysleikkaussalia. Olemme päivystävä sairaala, joten leikkaustoiminnassa on toimiva päivystystiimi sairaalassa paikan päällä 24 / 7.

Meillä on siis mahdollisuus tarjota Sinulle monipuolisia työtehtäviä leikkaus- ja anestesiahoitotyössä, päiväkirurgian heräämötiimissä ja/tai leikkauspotilaiden vastaanotossa ja kotiutuksessa suoraan leikkaustoiminnasta.

Millainen tiimi sinua odottaa?
Meillä on Leikkaus- ja toimenpideosastolla yli 100 sairaanhoitajaa ja teemme töitä moniammatillisissa tiimeissä, jotka ovat innokkaasti mukana leikkaustoiminnan kehittämisessä.

Mitä odotamme sinulta?
Teemme nopeita päätöksiä, hoidamme laadukkaasti leikkaustoimenpiteeseen tulevia potilaitamme ja toimimme vastuuntuntoisesti sekä luotettavasti. Toivomme, että nautit moniammatillisesta tiimityöstä. Työssäsi tarvitset kykyä ja kiinnostusta työskennellä teknisessä hoitoympäristössä ja osaat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Meistä olisi hienoa, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta leikkaus- tai anestesiahoitotyöstä. Erinomainen lisä on, jos sinulla on perioperatiiviset opinnot taustalla. Edellytämme laillistettua sairaanhoitajan tutkintoa.

Miksi Kanta-Hämeen keskussairaala?
Tarjoamme sinulle loistavat koulutusmahdollisuudet talon sisäisiin ja ulkopuolisiin koulutuksiin. Osastolla lääkärit ja hoitotyön ammattilaiset pitävät osastotunteja, jotka tarjoavat konkreettista koulutusta eri potilasryhmät huomioiden.
Meillä on hyvät henkilöstöetuudet, kuten työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työmatkaetu ja sairaalan alueella ilmaiset parkkipaikat.


Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Edistämme hakua joustavasti ja teemme valintoja jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksen siis mahdollisimman pian, kuitenkin hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.omahame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sirpa Myllys puh. 040 1929435
Apulaisosastonhoitaja Marja-Liisa Pelto puh. 0401938578
Sähköpostilla tiedustelut sirpa.myllys@omahame.fi tai marja-liisa.pelto@omahame.fi

Lisätietoja

Leikkaus- ja toimenpideyksikkö, Kanta-Hämeen keskussairaala

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja.

Tervetuloa joukkoon!


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Rekommenderade jobb