Skip to main content
test

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen tai terveydenhuoltoalan opiskelija! Etsitkö mielenkiintoista työtä erikoissairaanhoidon tehtävien parissa?

Etsimme sairaanhoitajia ja/tai sairaanhoidon opiskelijoita Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistollisen sairaalan leikkausyksiköihin.

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa tehdään kaikkien erikoisalojen leikkauksia. Neuro- ja sydänkirurgian leikkausyksikössä on 8 leikkaussalia + hybridisali. Tukielinkirurgian leikkausyksikössä on 12 salia. Pehmytosa- ja aistinelinkirurgian leikkausyksiköissä on yhteensä 25 leikkaussalia, yksi toimenpidesali ja kaksi sektiosalia.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Haemme sekä leikkaus- että anestesiasairaanhoitajia. Hoitajana työskentelet osana moniammatillista työryhmää, jonka vuoksi edellytämme työntekijöiltämme tiimityötaitoja. Kokemus leikkaussalityöstä ja/tai perioperatiivisen hoitotyön opinnot luetaan eduksi. Arvostamme hyvää organisointi- ja paineensietokykyä, kehittävää työotetta sekä itseohjautuvuutta. Työ on 3-vuorotyötä. Anestesia- ja leikkaussairaanhoitajan työhön sisältyy myös kotivarallaoloa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet sekä mukavat työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2708,83 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Opiskelija: kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on yli 170 opintopistettä (ammattiin johtavista opinnoista) ja näiden tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua.

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia täytettäessä käytetään koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löytyessä!

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/potilaat-ja-vierailijat/potilaana-sairaalassa/leikkaushoito/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa Hoitotyön palveluesihenkilö Eija Kyyrönen, p. 044 717 2920, eija.kyyronen(at)pshyvinvointialue.fi

Lisätietoja

Pohjois-Savon hyvinvointialue, Henkilöstöpalvelut, Keskitetyt palvelut, Keskitetty sijaishallinta, Keskitetty sijaishallinta yksikkö alue 7 (oa 7)

Pohjois-Savo - kansainvälinen ja dynaaminen alue. Pohjois-Savon asukasluku on yli 248 000 ja se on asukasluvultaan Suomen kuudenneksi suurin maakunta. Keskuskaupunki Kuopio on noin 120 000 asukkaan kansainvälinen yliopistokaupunki Kallaveden rannalla.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb