Sairaanhoitaja, leikkaustoiminta Kotka

Ansök senast  26.5.2024 23:59

Tule sairaanhoitajaksi leikkaustoiminnan huipputiimiin!

Haemme sairaanhoitajia toistaiseksi voimassaoleviin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin.

Leikkaustoiminta koostuu leiko/toiko-yksiköistä ja leikkausosastosta. Yksikössämme hoidetaan 12 eri erikoisalan potilaita ja olemme ympärivuorokautisesti päivystävä yksikkö. Leikkaussaleja meillä on 12. Käytössämme on uudet ja toimivat tilat. Kaikki salimme on varusteltu uudella teknologialla ja kehitämme koko ajan uusia toimintamalleja työmme sujuvoittamiseksi.

Suurin osa leikkauspotilaistamme tulee toimenpiteeseen Toiko-yksikön kautta ja päiväkirurgiset potilaat kotiutuvat myös tätä kautta. Toiko-yksikkö tekee läheistä yhteistyötä leikkausyksikön kanssa.

Työnantajana tarjoamme:

- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien ja osaamisen karttuessa. Aloittavan sairaanhoitajan tehtäväkohtainen peruspalkka on 2922,15€ / kk ja perehdytysohjelman jälkeen osaamisen mahdollistaessa päivystämisen on tehtäväkohtainen peruspalkka 3173,24€ / kk.
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- epassi-hyvinvointisovelluksen 200€ ja polkupyöräedun
- Kattavan koulutuskalenterin

Kelpoisuusvaatimus tehtäviin on sairaanhoitajan tutkinto ja laillistus tehtävään. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on työ- tai harjoittelukokemusta leikkaussalissa tai olet kouluttautunut perioperatiiviseen hoitotyön. Huomioimme rekrytoinnissa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Työhöntulo edellyttää lääkärin työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Kontaktuppgifter

Palveluesimies Aki Nousiainen p. 040 678 3400

Palveluesimies Marjut Kuismin p. 040 489 8628

Palveluesimies Kati Frimodig p. 040 168 0922

Toimintayksikön päällikkö Salla Ahlfors p. 040 541 6375

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!