test

Tule sairaanhoitajaksi leikkaustoiminnan huipputiimiin!

Haemme sairaanhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin ja määräaikaisiin työsuhteesiin.

Leikkaustoiminta koostuu leiko/toiko -yksiköistä ja leikkausosastosta. Yksikössämme hoidetaan 12 eri erikoisalan potilaita ja olemme ympärivuorokautisesti päivystävä yksikkö. Leikkaussaleja meillä on 12. Käytössämme on uudet ja toimivat tilat. Kaikki salimme on varusteltu uudella teknologialla ja kehitämme koko ajan uusia toimintamalleja työmme sujuvoittamiseksi.

Suurin osa leikkauspotilaistamme tulee toimenpiteeseen Toiko-yksikön kautta ja päiväkirurgiset potilaat kotiutuvat myös tätä kautta. Toiko-yksikkö sijaitsee aivan uuden leikkausyksikön vieressä ja tekee läheistä yhteistyötä leikkausyksikön kanssa. Leiko-yksikkö huolehtii salisuunnittelusta ja potilaiden pre-operatiivisesta ohjauksesta.

Kelpoisuusvaatimus tehtäviin on sairaanhoitajan tutkinto ja laillistus tehtävään. Toivomme, että sinulla on työ- tai harjoittelukokemusta leikkaussalissa tai olet kouluttautunut perioperatiiviseen hoitotyön.

Tarjoamme työnantajana kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien kartuttua. Meillä myös vuosiloma pitenee palveluvuosien kertyessä. Saat käyttöösi ePassi- hyvinvointisovelluksen ja kattavan FASU- koulutuskalenterin, minkä tarjonnalla saat syvennettyä ammatillista osaamistasi.

Hakulomakkeemme on todella kepeä, laita muutama ruksi kuvaamaan osaamistasi, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä! Haastattelemme ja teemme valintoja koko hakuajan.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihoitaja Maarit Kolehmainen p. 044 269 1498
Palveluesimies Minna Hupanen p. 040 489 8628

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Rekommenderade jobb