Tule sairaanhoitajaksi leikkaustoiminnan huipputiimiin!

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjolla on myös useita määräaikaisia tehtäviä.

Leikkaustoiminta koostuu leiko/toiko -yksiköistä ja leikkausosastosta. Yksikössämme hoidetaan 12 eri erikoisalan potilaita ja olemme ympärivuorokautisesti päivystävä yksikkö. Leikkaussaleja meillä on 12, jotka kaikki sijaitsevat uudisrakennuksessa, johon olemme muuttaneet vuoden 2020 kesäkuussa. Kaikki salimme on varusteltu uudella teknologialla ja kehitämme koko ajan uusia toimintamalleja työmme sujuvoittamiseksi.

Suurin osa leikkauspotilaistamme tulee toimenpiteeseen Toiko-yksikön kautta ja päiväkirurgiset potilaat kotiutuvat myös tätä kautta. Toiko-yksikkö sijaitsee aivan uuden leikkausyksikön vieressä ja tekee läheistä yhteistyötä leikkausyksikön kanssa. Leiko-yksikkö huolehtii salisuunnittelusta ja potilaiden pre-operatiivisesta ohjauksesta.

Kelpoisuusvaatimus tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Eduksi katsomme koulutuksen, kokemuksen ja syventävän harjoittelun leikkaussalissa.

Työ leikkausosastolla edellyttää hyviä ryhmätyötaitoja moniammatillisissa tiimeissä, itsenäisen työskentelyn taitoja sekä hyvää paineensietokykyä äkillisesti muuttuvissa tilanteissa.

Kymsotelainen työskentelee tartuntatautilain mukaisesti rokotettuna.

Käsittelemme hakemuksia ja etenemme hakuprosesissa jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Jaana Huusari, jaana.huusari@kymsote.fi, p. 044 269 1487
Palveluesimies Niina Korhonen, niina.korhonen@kymsote.fi, p. 044 223 1905
www.kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Rekommenderade jobb