test
Sairaanhoitaja, Leivontien palvelukoti - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Leivontien palvelukotiin Joutsenoon haetaan sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 21.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Leivontien palvelukoti on ikääntyneiden palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen yksikkö. Sairaanhoitaja on sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastaa asiakkaiden hoidon kokonaisuudesta. Edellytämme sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan sekä aktiivista otetta kehittämään hoitotyötä muuttuvassa, teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon hoitotyössä sekä kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Eksoten asumispalveluissa käytetään mm. LifeCare-asiakastietojärjestelmää sekä RAI-arviointiohjelmaa. Työ on kaksivuorotyötä ja työaikamuotona on jaksotyö.

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus. Valinnassa huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävän aloitusyksikkö on Leivontien palvelukoti, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Eksoten asumispalveluissa sairaanhoitajalta edellytetään lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan.

Vakinaiseen tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Vakinaisessa tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

https://www.eksote.fi/toimipisteet/asumisen-yksikot/sammonkoti/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. Toimintayksikön esimies Iisa Hokkanen iisa.hokkanen@eksote.fi
Toimipisteen vastaava Laura Tiainen, p. 040 594 7294 laura.tiainen@eksote.fi tai Tarja Rissanen, p. 040 651 1935 tai tarja.rissanen@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Leivontie 4, 54100 Joutseno
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb