test

Sairaanhoitaja Lepolakotiin

Hakuaika päättyy  14.2.2023 23:59

Hei sairaanhoitaja, tule työkaveriksemme meille Lepolakotiin!

Vahvistamme joukkojamme ja haemme nyt mukavaan työyhteisöömme kolmatta SAIRAANHOITAJAA vakituiseen tehtävään. Lepolakodissa tarjoamme yhteisöllistä asumista sekä ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille. Työsi on päivätyötä arkisin, joten voit nauttia vapaista viikonlopuista.

Meillä eletään elämänmakuista arkea, ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Työskentelemme asukkaidemme ehdoilla, heidän toiveitaan ja ajatuksiaan kunnioittaen. Moniammatillisessa tiimissä teemme yhdessä työtä turvataksemme asukkaillemme hyvän hoidon ja arvokkaan loppuelämän kanssamme. Työtämme ohjaa heille antamamme hyvän elämän lupaus - Eletään koko elämä.

Sairaanhoitajan työ meillä on mielenkiintoista, vaihtelevaa ja itsenäistä. Toimit hoitotyön asiantuntijana sekä työskentelet tiiviissä yhteistyössä monialaisen työyhteisömme ja erilaisten verkostojen kanssa. Työhösi kuuluvat asukkaidemme terveydentilan kokonaisarviointi ja hoidon organisointi, sairaanhoidolliset tehtävät sekä perushoito. Toivomme, että haluat omalla toiminnallasi kehittää asukkaidemme aktiivista ja hyvää elämää.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja antoisan työn sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamistasi. Työkavereinasi meillä Lepolakodissa on iloinen ja ammattitaitoinen vanhustyön osaajien joukko. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen ja koko työyhteisömme tuen. Tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme työkaveriltamme myös hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä joustaa muuttuvissa tilanteissa. Pidämme tärkeänä, että työ ikääntyneiden parissa olisi sinulle sydämen asia.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista sairaanhoitajan laillistusta sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Toivomme, että voit aloittaa työt 6.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Lähetäthän hakemuksesi heti tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme tehtävään työntekijän heti sopivan osaajan löytyessä.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Palveluesimies Elisabet Siirilä
puh. 044 716 1022
elisabet.siirila@paijatha.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tutustu työnantajaan