test

Etsimme joukkoomme sairaanhoitajaa vakituiseen ja mielenkiintoiseen työtehtävään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuopion kaupungin perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueella, Leväsen palvelukeskuksen Dementiayksikössä on haettavana sairaanhoitajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä.

Leväsen palvelukeskus on vanhusten asumispalvelyksikkö, jossa on kolme hoitokotia ja Dementiayksikkö. Yksiköt toimivat asukkaan kotina, jossa henkilökunnan antaman tuen, ohjauksen ja hoivan avulla autetaan asukasta selviytymään jokapäiväiseen elämään liittyvissä asioissa ja toiminnoissa mahdollisimman itsenäisesti ja omatoimisesti, oman elämäntyylin ja itsemääräämisoikeuden säilyttäen. Dementiayksikössä on 15 asukaspaikkaa. Asukkaat tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa/hoivaa vaikean muistisairauden vuoksi.

Sairaanhoitajan työ on kokonaisvaltainen asiakkaasta huolehtimista, hoitotyön asiantuntijana toimimista yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa.

Tavoitteena on tarjota laadukasta palvelua ja hoitoa asiakkaille. Työssä korostuu asiakaslähtöisyys, luottamus, kunnioitus ja yhteisöllisyys. Odotammekin sinulta halua tehdä asiakaslähtöistä työtä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Psykogeriatrinen hoitotyön osaaminen katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja arkeesi esim. Työterveyshuollon palvelut, ePassi, työmatkaetu ePassissa ja henkilöstökortilla saatavia rahanarvoisia etuja eri liikkeissä Kuopiossa.

Tehtävän työaika on 38,25 h/vko.
Palkkaus: 2 590,32 €/kk.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valittujen on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saannista hyväksyttävä lääkärintodistus ja todistus huumausainetestistä.


Haastattelut tehtävään voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Inkeri Saari, p. 044 718 3588

Lisätietoja

Kuopion kaupungin perusturvan ja terveydenhuollon palvelualue
Osoite: Leväsentie 27, 70780 Kuopio
Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb