Sairaanhoitaja, Liedon akuuttiosasto

Ansök senast  12.6.2024 23:59

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Liedon akuuttiosastolle.

Osaston toiminta on akuuttia, potilaat siirtyvät osastolle jatkohoitoon enimmäkseen erikoissairaanhoidosta. Osastolla hoidetaan pääasiassa ikäihmisiä. Saattohoitoa on paljon, lisäksi hoidamme erilaisista leikkauksista toipuvia, AVH-kuntoutujia ym. Toimimme myös kotisairaalan tukiosastona.

Toivomme hakijalta reipasta työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi. LOVe-lääkelupa tulee olla suoritettuna. Tule mukaan sairaalaosaston mahtavaan, osaavaan ja joustavaan työyhteisöön, jossa pääset toteuttamaan sairaanhoitajan taitojasi monipuolisesti!

Meiltä saat laajan perehdytyksen tehtävään, hyvät sisäiset ja ulkoiset koulutusmahdollisuudet sekä SHQS-laatujärjestelmän mukaisen laatutyöskentelyn.

Työ on pääosin 3-vuorotyötä. Otamme työvuorotoiveet hyvin huomioon, myös osa-aikatyö on mahdollista. Olemme kehittymismyönteinen, avoin ja kuunteleva työpaikka. Ehdoton vahvuutemme on hyvä työyhteisö.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.
Sairaanhoitajaopiskelijat huomioon otetaan, kunhan sinulla on sairaanhoitajaopinnoista suoritettu 170 op.


Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.


Läs mer

http://varha.fi

Kontaktuppgifter

Katri-Anna Kankare

Osastonhoitaja

katri-anna.kankare@varha.fi

puh. 040 632 5741

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! Läs om arbetsgivare