Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Loimaan dialyysiyksikkö - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tyksin Medisiininen toimialue palkkaa vakituiseen työsuhteeseen kaksi sairaanhoitajaa aamuvuoropainotteiseen työhön Loimaan sairaalan dialyysiyksikköön. Loimaan sairaala on tärkeä osa Tyksiä ja Medisiinistä toimialuetta tuottaen potilaille lähipalvelua.

Tarjoamme Sinulle hyvän perehdytyksen sekä vaihtelevan, monipuolisen, muuttuvan ja mielenkiintoisen työn dialyysipotilaiden parissa, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen jatkuvan kouluttautumisen avulla ja mukavan työyhteisön. Työssä korostuu potilaslähtöisyys, ohjaus, neuvonta sekä ryhmätyöskentely että myös itsenäinen päätöksenteko.

Dialyysiyksikkö toimii maanantaista lauantaihin aamuvuorossa. Lisäksi hoidamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin myös iltavuorossa potilaita.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen osastonhoitaja Bettina Klemelä p. 02 314 3565.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 5 Medisiininen

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Seppälänkatu 15-17, 32201 Loimaa
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb