Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Loimaan mielialahäiriötyöryhmä - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haettavana on sairaanhoitajan sijaisuus ajalle 1.8.2022 - 31.12.2023 Loimaan mielialahäiriötyöryhmään.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu psykiatrisen hoidon suunnittelu ja toteuttaminen itsenäisesti sekä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää täten psykiatrista osaamista ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työnantaja on koulutusmyönteinen ja kehitämme Mielialahäiriövastuualueen potilaiden hoitoprosesseja aktiivisesti. Sairaanhoitajan työ on avohoidossa päivätyötä. Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon.

Työaika on 37,75 h/vk ja koeaika on neljä kuukautta. Haastattelut pyrimme järjestämään heti hakuajan päättymisen jälkeen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Tarja Ahokas (tarja.ahokas@tyks.fi), p. 050 4077 943 ja ylihoitaja Suvi Virenius (suvi.virenius@tyks.fi), p. 050 3639 760.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9M Mielialahäiriöt

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Seppälänkatu 15-17, 32200 Loimaa
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb