test

Sairaanhoitaja (määräaik.) Nuorisopsykiatrian poli

Hakuaika päättyy  12.2.2023 23:59

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJIA kahteen sijaisuuteen Nuorisopsykiatrian poliklinikalle Lahteen. Toinen sijaisuuksista on vuoden 2023 loppuun ja toinen vuoden 2024 helmikuulle.

Nuorisopsykiatrian poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan alle 18-vuotiaiden nuorten vakavia mielenterveyden häiriöitä ja annetaan konsultaatioapua sekä tehdään moniammatillista yhteistyötä nuoren ja perheen verkostojen kanssa, sosiaalitoimessa, perustason mielenterveyspalveluissa, perusterveydenhuollossa ja kouluissa.

Sairaanhoitajan työ poliklinikalla on virka-aikana tapahtuvaa päivätyötä. Työ sisältää nuoren ja perheen tilanteen arviointia ja tutkimusta, yksilöllisiä hoitokäyntejä erilaisten terapioiden, ryhmähoitojen tai vanhempien ohjauksen ja tuen menetelmillä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää potilaslähtöistä ja kunnioittavaa asiakaspalvelua, joustavaa työotetta, muutosmyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että osana moniammatillista tiimiä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Toimeen valitulta vaaditaan ennen nimityksen vahvistamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Tervetuloa joukkoomme!

Vastuuosastonhoitaja Taina Kanninen
044715620
taina.kanninen@paijatha.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tutustu työnantajaan