Sairaanhoitaja määräaikainen (2) kotisairaala - Euran kunta

Sairaanhoitaja määräaikainen (2) kotisairaala - Euran kunta

Sairaanhoitajan määräaikainen toimi (2) kotisairaalassa 30.12.2019 asti. Kotisairaala toimii terveyskeskussairaalan yhteydessä.

Pätevyysvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto sekä käytännön kokemusta sairaanhoitajan työstä. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus kotisairaalassa. Toimi on voimassa olevan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen alainen.

Oman auton käyttömahdollisuus välttämätön.

Toimiin valittavien on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Toimien täyttämisessä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.
Euran kunta on savuton työyhteisö.

Läs mer

http://www.eura.fi

vs. osastonhoitaja Eija Rauvala, puh. 044 422 4092, johtava hoitaja Markku Nurmi puh. 044 422 4081.

Euran kunta, perusturvapalvelut, vanhuspalvelut, kotisairaala/terveyskeskussairaala
Adress: Terveystie 3, 27510 Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Mer om arbetsgivaren