Sairaanhoitaja määräaikainen

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta ja antoisaa työtä!

Etsimme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2020 - 31.5.2021 Kirkkonummen Volskotiin. Asukkaamme ovat ihastuttavia ikäihmisiä, ja pääset halutessasi käyttämään ja kasvattamaan ammattitaitoasi monipuolisesti. Tarjoamme sinulle antoisan työn moniammatillisessa työyhteisössä, jossa teet tiivistä yhteistyötä niin lähihoitajien, lääkärin, farmaseutin kuin fysioterapeuttienkin kanssa.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Saat kuitenkin hoidettua työtehtäväsi laadukkaasti pelkällä sujuvalla suomen kielen taidollakin! Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta sekä vastuullisuutta.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista.

Palkkaus on KVTES: n mukainen. Työ on 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin ja alkaa sopimuksen mukaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää!

Hakemukset toimitetaan 30.11.2020 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi (työavain 321559).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Stiina Bergendahl, puh. 040 126 9922, sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Ympärivuorokautiset asumis- ja hoivapalvelut, Volskoti
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.