Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Malmin mielialahäiriöpoliklinikka - Social-och hälsovårdssektorn

Hei sinä sairaanhoitaja, kokenut alan ammattilainen tai hiljattain valmistunut! Onko vahvuutenasi itsenäinen ja itseohjautuva työskentely? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme sairaanhoitaja. Tule meidän tiimiin Malmin mielialahäiriöpoliklinikalle tekemään merkityksellistä työtä!

Työyksikkömme ovat erikoissairaanhoitoa vaativien mielialahäiriöiden tutkimukseen, hoitoon ja kuntoutukseen erikoistuneita avohoidon yksiköitä. Keskeisinä oirekuvina asiakkaillamme ovat masennus-, ahdistuneisuus- ja persoonallisuushäiriöt, kaksisuuntainen mielialahäiriö, syömishäiriö tai neuropsykiatriset häiriöt.

Sairaanhoitajana työskentelet moniammatillisen tiimin jäsenenä, missä keskeisenä työkuvassasi on potilaiden hoidon koordinointi. Työskentelymme on yksilövastuista, toipumisorientoitunutta hoitotyötä. Osallistut potilaiden kokonaisvaltaisen hoidon tarpeen arviointiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Hoitojaksomme ovat rajattuja ja hoito toteutuu erillisten hoitomallien mukaisesti. Hoitomuotoina ovat yksilö-, ryhmä-, perhe- ja verkostotapaamiset.

Perehdytämme sinut töihin ja lisäksi tarjoamme oman mentorin työsi alkutaipaleelle, esihenkilön ja tiimin tukea unohtamatta! Työ on päivätyötä arkisin. Sinulla on mahdollisuus etätyöhön yhtenä päivänä viikossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Helsingin kaupungin sotepessa olemme myös tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994, 1200/2007 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisäksi edellytämme:

Kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä, joustavaa ja kehitysmyönteistä asennetta työhön sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Luemme eduksi:

Ammattikorkeakoulututkinnon jälkeen suoritetut täydennyskoulutusopinnot, esim. kognitiivinen psykoterapia sekä muut erilaiset ryhmä- ja yksilöterapiakoulutukset.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Gun Sundqvist, p. 040 334 2378, s-posti: gun.sundqvist@hel.fi
Ylihoitaja Leena Alho, puh. 09 310 29249, s-posti: leena.alho@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Psykiatria- ja päihdepalvelut, Mielialahäiriöpoliklinikka Malmi

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Soidinkuja 4-6, 00700 Helsinki

Rekommenderade jobb