Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Mäntykoti Räntämäki, kesätyö - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Tervetuloa meille kesätöihin!
Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Turun kaupungin vanhusten asumispalveluihin.

HAEMME SAIRAANHOITAJAA TAI SAIRAANHOITAJAOPISKELIJAA KESÄSIJAISUUTEEN RÄNTÄMÄEN KAUPUNGINOSASSA SIJAITSEVAAN MÄNTYKOTI RÄNTÄMÄKEEN.

Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä sairaanhoitajana toimit vastuullisena hoitotyön asiantuntijana. Työssäsi vastaat asukkaiden lääke- ja sairaanhoitoon liittyvistä asioista sekä kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä. Yksikön lääkäri ja tiimi toimivat työsi tukena. Työ sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perus- ja lääkehoitoa sekä toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arvioimista. Työsi on 2-vuorotyötä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan motivoituneen sairaanhoitajan tai sairaanhoitaja-opiskelijan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun.

Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, päätöksen tekoon kykenevä vastuunkantaja, mutta myös tiimipelaaja. Kesän aikana sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti monipuolisen vanhustyön parissa.

Mäntykoti Räntämäen tilat ovat esteettömät ja nykyaikaiset. Sijaitsemme keskellä luontoa. Meidän ohi ei ajeta, vaan meille tullaan. Työskentelemme kolmessa 15 hengen ryhmäkodissa (tuvissa) kiertävästi yksikön tarpeiden mukaan. Pihassa on ilmaisia autopaikkoja. Linja-autoilla 14, 15, 55 ja 56 pääset Räntämäkeen. Tarkempi osoite on Niuskalankatu 7, 20380 TURKU.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Sairaanhoitajaopiskelijat ovat meille myös tervetulleita.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukainen suoja.

Eduksi luemme LOVE-lääkeluvan.

Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut tarjoavat ympärivuorokautisesti asumis- ja hoivapalveluita ikääntyneille. Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

Lisätietoja
FB: Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut - Elämäntäyteisiä päiviä
IG: Elämäntäyteisiä päiviä
#elämäntäyteisiäpäiviä

Lisätietoja

https://www.turku.fi/toimipaikat/mantykoti-rantamaki
https://www.turku.fi/toihin-asumispalveluihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yksikön esimies Varpu Räisänen p. 044 907 3670
Palvelukoordinaattori Mia Siutla p. 040 527 2262
Asumispalvelujen päällikkö Riitta Karjalainen p. 044 907 4885
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 4, Mäntykoti Räntämäki

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Niuskalankatu 7, 20380 Turku

Rekommenderade jobb