Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Marttila - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Tervetuloa työkaveriksemme Marttilaan!

Meillä on tarjolla vakituinen SAIRAANHOITAJAN työsuhde 1.9.2022 lähtien. Marttila on 45-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö rauhallisessa ja luonnonkauniissa maisemassa Orimattilassa. Meillä asuu paljon apua ja tukea tarvitsevia ikäihmisiä, joilla on usein myös jonkin asteinen muistisairaus.

Tehtävänämme Marttilassa on mahdollistaa asukkaillemme merkityksellinen ja oman näköinen elämä. Haluamme tehdä heidän arjestaan hyvää ja toimivaa; meille tärkeää on aito läsnäolo. Toimintamme tavoitteena on asukkaidemme toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Työtämme ohjaa heille antamamme hyvän elämän lupaus - Eletään koko elämä.

Sairaanhoitajana toimit työyhteisössämme ja asukastyössä hoitotyön asiantuntijana. Kehität omalla toiminnallasi asukkaidemme aktiivista ja hyvää elämää. Työssäsi vastaat sairaanhoidollisten tehtävien suunnittelusta, toteutuksesta, ohjauksesta ja arvioinnista sekä turvallisesta lääkehoidosta. Toimit myös palveluesimiehen tukena päivittäisen hoitotyön johtamisessa. Työsi on päivätyötä arkisin, joten voit nauttia vapaista viikonlopuista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamistasi. Saat hyvän perehdytyksen ja koko mukavan työyhteisömme tuen. Työkaveriltamme toivomme asukaslähtöisyyttä, positiivista asennetta työhön ja kykyä joustaa muuttuvissa tilanteissa. Pidämme tärkeänä, että koet aitoa kiinnostusta ikäihmisten hyvinvointiin ja arvostamme kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Päijät-Sotessa tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Jätäthän hakemuksesi heti tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Lämpimästi tervetuloa meille!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilö
Kinnunen Heini
puh. 044 729 7050
heini.kinnunen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Asumispalvelut, Marttila

Päijät-Sotessa työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Käkeläntie 44 C, 16300 Orimattila

Rekommenderade jobb