test

Sairaanhoitaja, Medisiininen keskus, KYS

Ansök senast  26.12.2022 15:00

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen tai terveydenhuoltoalan opiskelija! Etsitkö mielenkiintoista työtä erikoissairaanhoidon tehtävien parissa?

Etsimme sairaanhoitajia ja/tai sairaanhoidon opiskelijoita tulevalle Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistollisen sairaalan Medisiiniseen keskukseen,Hoitotyön palvelut 3 -alueelle seuraaviin yksiköihin:

- Sisätautien ja keuhkosairauksien osasto
- Hematologinen osasto

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Työsi tukena toimii vahva moniammatillinen tiimi. Työ yksiköissä on kolmivuorotyötä.

Hoitohenkilöstömme työskentelee joustavasti osaamisalueen työyksiköissä sijaistarpeen mukaisesti. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisen jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2708,83€/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Opiskelija: kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on yli 170 opintopistettä (ammattiin johtavista opinnoista) ja näiden tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä sovelletaan koeaikaa. Sijaisuuksia täytettäessä käytetään koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löytyessä!

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa Hoitotyön palvelupäällikkö Niina Nurmi-Juvonen, puh. 044 717 9903, niina.nurmi-juvonen(at)kuh.fi.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Läs om arbetsgivare