Sairaanhoitaja, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, 2 tehtävää - Esbo stad

Sairaanhoitaja, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, 2 tehtävää

Tehtävän kuvaus: Aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluiden vastaanottotoiminto laajenee. Haemme nyt sairaanhoitajia kahteen uuteen vakanssiin. Työpiste sijaitsee ensisijaisesti Matinkylässä mielenterveys- ja päihdepalvelukeskus Empussa. Aikuisten vastaanottotoiminta koostuu hoidontarpeen arviosta, yksilö- ja ryhmähoidoista, moniammatillisesta verkostotyöstä sekä konsultoinnista. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 8 - 18 välillä.
Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään työkokemusta aikuisten mielenterveys- ja päihdetyöstä, kykyä itsenäiseen vastaanottotoimintaan sekä hyvää oman työn suunnittelua ja johtamista. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta moniammatilliseen työskentelyyn sekä kykyä fokusoituun ja tavoitteelliseen työskentelyyn asiakastyössä.
Arvostamme kielitaitoa, kongnitiivisen työotteen osaamista sekä aktiivisuutta.

  • Mielenterveys- ja päihdepalvelut
  • TyöpaikkaVakinainen
  • esp-2-399-19
  • 2632,38 € / kk
  • 19.6.2019 - 20.6.2019 15:45
  • EspooUusimaa

Palveluesimies Anna-Leena Bergdahl 040 3579168

Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Kalaonnentie 8, 02230 Espoo

Espoossa mielenterveys- ja päihdepalvelut on yhdistetty samaan terveyspalveluihin kuuluvaan yksikköön. Tavoitteenamme on edistää mielenterveyttä ja päihteettömyyttä ja näiden ongelmien samanaikaista hoitoa. Koemme tärkeäksi varmistaa eheän palvelukokonaisuuden kaikille asiakasryhmille. Palvelut suunnitellaan asiakkaiden tarpeista lähtien moniammatillisena yhteistyönä. Espoo on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Tutustu työnantajaan