Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: mielenterveys- ja päihdepalvelut, Juuka ja Nurmes; määräaikainen (id8129) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"


HAEMME 1.12.2023 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN

SairaanhoitajaaMielenterveys- ja päihdepalveluiden pohjoiselle alueelle 2.1. - 29.11.2024 väliselle ajalle

TehtävänkuvausNurmeksen ja Juuan mielenterveys- ja päihdepalveluissa (MiePä) on avautumassa paikka juuri sinulle, joka etsit itsenäistä sairaanhoitajan työtä psykiatrisessa kuntoutuksessa perusterveydenhuollon avopalveluissa. Miepä tarjoaa matalankynnyksen mielenterveyspalveluja yli 18-vuotiaille kuntalaisille ja päihdepalveluja myös alaikäisille.

Sairaanhoitajan työhön kuuluu asiakkaan hoidontarpeen arviointia, hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiakkaan luvalla yhteistyötä tehdään myös hänen verkostojensa kanssa. Psykiatrisessa kuntoutuksessa hoitosuhdetyötä toteutetaan sekä vastaanotolla että asiakkaan kotona. Psykiatrisessa kuntoutuksessa yhtenä hoidon toteutusmuotona on ryhmämuotoinen hoito. Tavoitteellisella ja näyttöön perustuvilla hoitomenetelmillä tehdään vaikuttavaa hoitotyötä. Itsenäisen työn tueksi tarjoamme moniammatillisen tiimin sekä erilaisten verkostojen tuen.

Työssä hyödynnetään digitaalisia palveluja ja työtä on mahdollista tehdä osin myös etänä. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme etätyöhön tarvittavat välineet ja perehdytyksen.

Arvostamme asiakaslähtöistä ja innovatiivista työotetta, valmiutta digitaalisten menetelmien käyttöön, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta ja kokeiluille avointa kehittäjän mieltä unohtamatta jatkuvaa itsensä kehittämistä. Soveltuvuus on tässä tehtävässä myös tärkeä valintakriteeri.

Tarjoamme sinulle tärkeän ja monipuolisen työn lisäksi suunnitelmallisen perehdytyksen, täydennyskoulutusta sekä työnohjauksen.

Työaika: päivätyö

Työpaikan sijainti: Nurmeksen ja Juuan terveysasemat

KelpoisuusehdotSairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Ajokortti ja auto on välttämätön sillä työtä tehdään sekä Nurmeksessa ja Juuassa.

Palkkaus ja edutTehtäväkohtainen palkka on: 2802,07 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella
Lisätiedot Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu alkamaan 2.1.2024 , mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävässä on koeaika neljä kuukautta.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Teija Pyykkö teija.pyykko@siunsote.fi tai 013 330 7524.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävä voidaan täyttää ja haku päättää soveltuvan hakijan löydyttyä.

Joensuussa1.11.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-8129
  • 1.11.2023 - 1.12.2023 23:59
  • Pohjois-KarjalaJuukaNurmesKunta

Yhteystietomme

osastonhoitaja Teija Pyykkö teija.pyykko@siunsote.fi tai 013 330 7524.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb