Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: mielenterveys- ja päihdepalvelut, Outokumpu (id6900) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Kaipaatko säännöllistä päivätyötä ja joustavuutta työn sekä vapaa-ajan yhdistämiseen? Mahdollisuutta työskennellä etänä noin kaksi päivää viikossa ja käyttää omaa persoonaasi työvälineenä? Tule meille töihin!

Tulevalla Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella on haettavana 11.12.2022 mennessä

SAIRAANHOITAJAN tehtävä mielenterveys- ja päihdepalveluissa Outokummussa.

Työn aloitus 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Mielenterveys- ja päihdepalveluissa sairaanhoitajan työhön kuuluu asiakkaan hoidon tarpeen selvittely ja arviointi sekä hoidon suunnittelu ja toteutus asiakaslähtöisesti. Työ sisältää sekä vastaanottotyötä että tarvittaessa kotikäyntejä. Työstä 40 % toteutuu etäyhteyksin työnantajan tarjoamin välinein.

Arvostamme aktiivista mielenterveys ja päihdetyön ja oman asiantuntijuuden jatkuvaa kehittämistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, työhön sitoutumista ja kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Korvaushoidon osaaminen sekä kokemus toimimisesta terveysaseman Meijän-mallissa katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Meillä on tarjota sinulle mukava työyhteisö, esihenkilön aktiivinen tuki, hyvä perehdytys ja muut ison organisaation edut mm. e-passi, palkitsemisjärjestelmä ja runsaat mahdollisuudet lisäkoulutuksiin. Tuemme sinua myös opiskelemaan mielenterveys- ja päihdetyön opintoja, joita voit suorittaa työajalla, joten hae rohkeasti vaikka vähän kauempaakin meille töihin!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitulla tulee olla ajokortti. Lisäksi tehtävään valitulta vaaditaan todistus terveydentilasta sekä rikosrekisteriseloste.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sini Ikonen sini.ikonen@siunsote.fi 013-330 7228 tai ylihoitaja Maarit Kinnunen maarit.kinnunen@siunsote.fi 013-330 3817

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 25.11.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6900
  • 25.11.2022 - 11.12.2022 23:59
  • KuntaOutokumpuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

osastonhoitaja Sini Ikonen sini.ikonen@siunsote.fi 013-330 7228 tai ylihoitaja Maarit Kinnunen maarit.kinnunen@siunsote.fi 013-330 3817

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb