test

Sairaanhoitaja (Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Viitasaaren sosiaali- ja terveysasema) määräaikainen

Ansök senast  8.12.2023 15:45

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle Viitasaaren sosiaali- ja terveysaseman mielenterveys- ja päihdetiimiin määräaikaiseen tehtävään 5.5.2024 asti


SAIRAANHOITAJAA


Viitasaaren sosiaali- ja terveysaseman mielenterveys- ja päihdetiimiin.
Tarjoamme sosiaali- ja terveysasemallamme aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluita, jossa sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä.

Etsimme tiimiimme sairaanhoitajaa, jonka tehtävänä on vastata pääasiassa Viitasaaren päihdepalveluiden vastaanotosta, mutta työ voi sisältää myös mielenterveystyötä. Työpiste sijaitsee kollegoiden välittömässä läheisyydessä ja verkostotyön osaamisesta on etua. Sairaanhoitaja tukee asiakkaan toimintakykyä ja toiminta tähtää hoidon vaikuttavuuteen. Työ edellyttää itsenäistä ja vastuullista työotetta, hyviä tiimityötaitoja sekä oman auton käyttöä. Työ on arkipainotteista päivätyötä.

Olet etsimämme ammattilainen, jos sinua kiinnostaa monipuolinen työ perusterveydenhuollossa. Työ alueellamme on laaja-alaista, vastuullista ja edellyttää hyvää paineensietokykyä. Olemme sitoutuneet työpaikan yhdessä sovittuihin pelisääntöihin ja kannamme vastuun omalta osaltamme työpaikan yhteishengestä. Haluamme työporukkaamme hyvän ja muutosmyönteisen työkaverin. Tarjoamme kollegiaalisen tuen sekä perehdytyksen.  

Sairaanhoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK), tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta.   Toivomme hakijalta kokemusta etenkin päihdehoidosta, mutta myös mielenterveystyöstä.
Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista koeajan alussa. 
  
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä suositellaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. 
  
Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (1kk). 
  
Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.  
  
Tervetuloa meille töihin! 


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Tuula Mäntylä
palveluvastaava
p. 044 459 7253
tuula.mantyla@hyvaks.fi  
-
Tuula Antinaho
palvelupäällikkö
p.014 269 0400
tuula.antinaho@hyvaks.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Läs om arbetsgivare