Skip to main content
test
Sairaanhoitaja mielenterveys- ja päihdetyöhön - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on noin 23 000 asukasta.

Haettavien sairaanhoitajien toimipaikka on Uudenkaupungin mielenterveys- ja päihdeyksikkö, yhteistoiminta-alueen kunnat ja terveysasemat sekä alueen oppilaitokset.

Pätevyysvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus. Valittavan eduksi katsotaan suuntautuminen psykiatriseen hoitotyöhön sekä kokemus ja osaaminen lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyöstä. Valittavalta edellytetään Uudenkaupungin kaupungin lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkeosaamista tai sen suorittamista heti koeajan alussa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja joustavaa työotetta vastaanottotyössä. Työ on moniammatillista tiimityötä asiakkaiden parhaaksi. Korostamme kehittämismyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja. Tehtävään hakeutuvan eduksi katsotaan työkokemus psykiatrisesta sairaanhoidosta, kriisi- sekä päihdetyöstä, jota kehitämme koko yhteistoiminta-alueella, sekä lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyöstä. Varaudu esittämään tutkinto- ja mahdolliset työtodistukset haastattelutilaisuudessa.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
Valitulta edellytetään tartuntalain 48 §:n 48a:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluyksikön esimies Markku Niemi, puh. 040 193 5314.
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Terveystie 4, 23500 Uusikaupunki

Rekommenderade jobb