Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, mielenterveys- ja päihdetyön tiimi - Social-och hälsovårdssektorn

Tule mukaan työskentelemään kanssamme näköalapaikalle Helsingin kaupungin mielenterveyspalvelujen etulinjassa! Oletko mielenterveys- ja /tai psykiatrisen hoitotyön vahva ammattiosaaja? Koetko itsenäisen työskentelyn mielekkääksi ja onko itseohjautuvuus vahvuutesi? Mikäli vastasit myöntävästi, voit olla juuri oikea tekijä meidän porukkaan!

Etsimme määräaikaiseen sijaisuuteen mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajia Keskustan tiimiin Lauttasaaren, Viiskulman ja Kivelän terveysasemille sekä Keskisen tiimiin Kalasataman terveys -ja hyvinvointikeskukseen. Työsuhde alkaa 5.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaiset sijaisuudet eri asemille ovat eri pituisia.

Helsingin kaupungin Psykiatria- ja päihdepalveluiden Ensilinjan kärkihankkeena 2022 on kehittää ja samalla myös vahvistaa perusterveydenhuollon tasolla tehtävää mielenterveystyötä, jonka myötä myös avautuu työpaikkoja.

Mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajat hoitavat potilaita yhteistyössä terveyskeskuslääkärin kanssa ja toimivat terveysasemilla oman erityisalansa asiantuntijoina tukien ja konsultoiden terveyskeskuslääkäreitä sekä terveydenhoitajia. Osana työtä pääset ohjaamaan myös työparin kanssa omahoitoryhmiä (unettomuus, masennus, ahdistus/paniikki).

Panostamme kattavaan perehdytykseen ja koulutukseen. Terapiat etulinjaan -hankkeen myötä meillä on tarjolla myös ammatillisen kehittymisen tueksi lyhytterapeuttista menetelmäkoulutusta, joka on kehitetty menetelmäksi erityisesti perusterveydenhuollossa työskenteleville ammattilaisille. Tämän lisäksi tarjoamme uuden työntekijän tueksi tarvittaessa ammatillista mentorointia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme aikaisempaa työkokemusta mielenterveyspalveluista, sekä joustavaa ja kehittämisorientoitunutta sekä vahvasti itseohjautuvaa työotetta.

Luemme eduksi Helsingin kaupungin ja Psykiatria- ja päihdepalveluiden palvelujärjestelmän tuntemuksen. Lisäksi ammattitutkinnon jälkeen suoritetut täydennyskoulutusopinnot kuten kognitiivinen yksilöterapia, perhe- tai ryhmäterapiakoulutus.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Snell, Heidi
puh. 040-673 6716
heidi.snell@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Psykiatria- ja päihdepalvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Työpajankatu 14, 00580 Helsinki

Rekommenderade jobb