test
Sairaanhoitaja, mielialahäiriöpoliklinikka - Social-och hälsovårdssektorn

Kiinnostaako Sinua palkitseva työ Helsingin akuuttipsykiatrian moniammatillisessa tiimissä? Haemme nyt sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelujen Vuosaaren mielialahäiriöpoliklinikalle ajalle 17.1.2022-1.1.2023.

Sairaanhoitaja toimii potilaan hoitavana työntekijänä tehden itsenäistä vastaanottotyötä osana potilaan moniammatillista hoitotiimiä.

Tehtävät edellyttävät hyviä yhteistyötaitoja, paineensietokykyä ja kykyä toimia joustavasti ja ratkaisukeskeisesti nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi tehtävät edellyttävät näyttöön perustuvan hoitotyön taitoja sekä halukkuutta ja valmiutta kehittää potilaan hoitoa ja omaa osaamistaan.

Tarjoamme Sinulle kehittymismyönteisen, moniammatillisen työryhmän tuen. Työryhmällä on työnohjaus. Perehdytämme työtehtävään hyvin ja koulutamme henkilökuntaamme. Tehtävässä on mahdollisuus mentoritukeen. Etätyö on mahdollista.

Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuprosessin aikana.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihoitaja Tiina Lämsä, 050 592 1214 (tavoitettavissa puhelimitse 10.1.-14.1.2022), tiina.lamsa@hel.fi

Lisätietoja

Helsingin sosiaali- ja terveystoimiala, psykiatria- ja päihdepalvelut, Vuosaaren mielialahäiriöpoliklinikka

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kahvikuja 3 A, 00980 Helsinki

Rekommenderade jobb