Sairaanhoitaja, Mikkelin sotekeskus

Ansök senast  20.6.2024 15:00

Teemme työtä suurella sydämellä kaikki yhdessä ja toisiamme kunnioittaen. Hae mukaan Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mikkelin yleislääketieteen vastaanotolle ja digitaalisiin terveyspalveluihin 15.7.24 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työtehtävä on hybridityö, josta 60 % on Mikkelin sotekeskuksen avosairaanhoidon vastaanottopalveluissa ja 40 % työskentelystä toteutetaan digitaalisissa terveyspalveluissa.

Yleislääketieteen vastaanotolla toteutamme laaja-alaisesti perusterveydenhuollon palveluita koko alueen väestölle. Osana moniammatillista tiimiä pääset toteuttamaan monipuolista ja kokonaisvaltaista hoitotyötä. Yleislääketieteen vastaanoton palveluihin lukeutuvat mm. kiirevastaanotto, oirevastaanotto, pitkäaikaissairaiden seurantakäynnit (mm. astma, verenpainetauti, osteoporoosi, reuma, diabetes), haavahoidot, rokotukset ja injektiot. Työtehtävät digitaalisissa terveyspalveluissa koostuvat kiireettömästä ja kiireellisestä hoidon tarpeen arvioinnista puhelimessa sekä digitaalisissa palvelukanavissa. Työssäsi käytät useita potilastietojärjestelmiä ja tuotat palveluita koko hyvinvointialueelle.

Työtehtäviä voidaan kohdentaa osaamisen, kiinnostuksen sekä organisaation tarpeen mukaan. Työsi tukena on osaava, moniammatillinen tiimi ja työtäsi sujuvoittaa uudet digitaaliset työkalut. Tehtävässä tarvitaan kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja työelämätaitoja, vahvaa organisointikykyä sekä kiinnostusta kehittämistyöhön.

Arvostamme innostunutta ja joustavaa asennetta, potilas- ja asiakaslähtöistä työotetta sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Lisäksi arvostamme valmiutta itsenäiseen päätöksentekoon sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Toivomme, että olet avoin oppimaan uutta ja sinulla on valmius työskennellä moniammatillisissa toimintaympäristöissä. Kokemus perusterveydenhuollon vastaanottotyöstä ja hoidon tarpeen arvioinnista luetaan eduksi.
Työstä noin 40 % on mahdollista tehdä perehdytyksen jälkeen etätyönä digitaalisissa terveyspalveluissa.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön, jossa pääset käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Panostamme työhyvinvointiin ja hyvään lähijohtamiseen. Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Kontaktuppgifter

Satu Liukkonen, palveluesihenkilö, satu.liukkonen@etelasavonha.fi, 040 186 1073

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare