test

Sairaanhoitaja (munuaiskeskus, Sairaala Nova, Jyväskylä) määräaikainen

Ansök senast  10.5.2024 15:45

Keski-Suomen alueella munuaissairauksien hoito on keskitetty munuaiskeskukseen.

Haemme munuaiskeskuksen sairaala Novan hemodialyysiyksikköön määräaikaiseen tehtävään

SAIRAANHOITAJAA ajalle 27.5- 8.9.2024

Keski-Suomen alueella munuaissairauksien hoito on keskitetty munuaiskeskukseen, jossa tutkitaan ja hoidetaan erilaisia munuaissairauksia. Hemodialyysiyksikkö hoitaa kroonista ja akuuttia munuaisten vajaatoimintaa sairastavia potilaita, jotka tarvitsevat hemodialyysiä eli keinomunuaishoitoa. Munuaiskeskukseen kuuluu 26-paikkainen hemodialyysiyksikkö sairaala Novassa, munuais- ja peritoneaalidialyysipoliklinikat sekä hemodialyysin satelliittiyksiköt Viitasaarella, Karstulassa ja Jämsässä.

Sairaanhoitajan työ dialyysiyksikössä on itsenäistä ja vaihtelevaa. Hoitotyö sisältää hemodialyysihoidon suunnittelua ja toteutusta, potilaan tarkkailua, lääkehoitoa ja ohjausta sekä teknistä osaamista vaativia tehtäviä. Odotamme sinulta innokkuutta perehtyä ja laajentaa osaamistasi, hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä joustavaa ja itsenäistä työotetta. Työ on arkisin kaksivuorotyötä klo 7-19:15 välillä, viikonloppuisin toimintaa on vain aamuvuorossa klo 7-15.

Tuemme työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista yhteisöllisellä toimintalähtöisellä työvuorosuunnitellulla. Myös osa-aikatyö on meillä mahdollista. Tarjoamme mielenkiintoista hoitotyötä moniammatillisessa ja mukavassa työyhteisössä, hyvässä työilmapiirissä. Panostamme perehdyttämiseen, meillä on käytössä Intro-perehdytysohjelma ja järjestämme työsuhteen alussa perehtymisjakson.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat huomioidaan haussa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Katariina Mykkänen

osastonhoitaja

p. 0142694413, 0505293731

katariina.mykkanen@hyvaks.fi

-

Kaisa Kapustamäki

apulaisosastonhoitaja

puh. 014-2692855

kaisa.kapustamaki@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare