Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Myllyrannan palvelukeskus - Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Myllyrannan palvelukeskukseen Seinäjoelle.

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana. Työtehtäviisi kuuluu sairaanhoitajan tehtävät ikäihmisten ympärivuorokautisessa palvelukodissa. Työvuorot ovat sovittavissa joustavasti ja halutessasi työtehtäväsi voivat olla myös aamuvuoropainotteisia.

Myllyrannan palvelukeskus sijaitsee Seinäjoen Huhtalassa, jossa on 37 asukaspaikkaa. Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa korostamme asukaslähtöistä toimintatapaa, arjen yksilöllisyyttä ja merkityksellisyyttä. Myös arkikuntoutus asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäjänä sekä laadukas elämän loppuvaiheen hoito ovat toiminnassa keskeisessä roolissa.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja luovuutta muuttuvissa olosuhteissa sekä vastuullisuutta. Tarjoamme sinulle mukavan ja eteenpäin suuntaavan työyhteisön, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. Saat vastuuta ja monipuolisen työn, jossa asiakas on meille sydämen asia. Toivomme, että haluat olla mukana kehittämässä asiakaslähtöisiä palveluita.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Otamme huomioon myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsomme voimassa olevan Love- lääkeluvan ja hygieniapassin. Love- lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa koeajan kuluessa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Palvelusuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Huom. Hakuaikaa jatkettu esihenkilön päätöksellä 8.6.2023 saakka.

Seinäjoki 13.4.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. osastonhoitaja Heli Kukkamäki
puh. 044 4181 222
Palveluyksikköjohtaja Jaana Kuja-Kyyny
puh. 040 6531 793
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Lisätietoja

Myllyranta, Seinäjoki
Osoite: Myllymäenrinne 2, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb