Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Neurokeskuksen varahenkilöstö - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Kiinnostaako sinua neurohoitotyö? Etsimme nyt joukkoomme Neurokeskuksen varahenkilöstöön sijaisuuteen kahta sairaanhoitajaa tai sellaiseksi opiskelevaa! Sijaisuudet ovat ainakin 31.8.2023 asti.

Neurokeskuksessa hoidetaan neurologian, neurokirurgian ja kuntoutuksen erikoisalojen potilaita. Varahenkilöstön sairaanhoitajana työskentelet neurologian ja neurokirurgian vuodeosastoilla, AVH-valvonnassa sekä kuntoutusosastolla. Osastot sijaitsevat kuntoutusosastoa lukuun ottamatta T-sairaalassa.

Tarjoamme sinulle aiempaan työkokemukseesi perustuvan perehdytyksen jokaisessa yksikössä varahenkilöstön oman perehdytyssuunnitelman mukaisesti. Työ on mielenkiintoista ja tarjoaa runsaasti ammatillisia haasteita neuropotilaan hoitotyön parissa aina akuuttivaiheesta kuntoutukseen asti. Henkilökunnan osaamista tuetaan järjestämällä toimialueen sisäisiä koulutuksia säännöllisesti, lisäksi on mahdollista osallistua ulkopuolisiin koulutuksiin.

Työ varahenkilöstössä on 2-vuorotyötä ja työ painottuu arkipäiviin. Pystyt vaikuttamaan omiin työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää potilaslähtöistä asennetta, hyvää yhteistyökykyä ja työyhteisössä toimimista. Arvostamme hyvää ruotsin kielen taitoa. Toimialueella eri osastot tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään.

Tule töihin meille Neurokeskuksen loistavaan varahenkilöstön porukkaan!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Otamme myös huomioon sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 opintopistettä suoritettuna työn alkaessa. Opiskelijoiden kanssa teemme yksilöllisen perehtymissuunnitelman, jossa otamme huomioon aiemman työkokemuksen sekä suoritetut opinnot.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Miia Sepponen, p. 050 306 9280.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 4 Neurokeskus

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb