Sairaanhoitaja, neurokirurgian osasto, Tampere

Ansök senast  30.6.2024 23:59

Liity neurokirurgian osaston tiimiin! Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Neurokirurgian osasto on 16-paikkainen, kirurginen osasto. Potilaamme tulevat osastolle joko suunnitellusti tai päivystyksenä. Suurin osa kutsupotilaista tulee toimenpiteeseen erillisen Leiko-yksikön kautta. Osastomme sijaitsee remontoiduissa tiloissa, Tays Keskussairaalan K-rakennuksessa. Teemme tiivistä yhteistyötä samoissa tiloissa toimivan korva- ja suusairauksien osaston kanssa.

Etsimme nyt vahvistusta huippuosaajista koostuvaan tiimiimme. Olitpa sitten jo alalla työskennellyt konkari tai vastavalmistunut, pääset työssäsi sopivasti haasteelliseen ja innostavaan työympäristöön. Tiimissämme vallitsee hyvä työilmapiiri ammattilaisten kesken ja hyvä tekemisen meininki. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, jonka ansiosta pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi.

Työsi koostuu monipuolisesta erikoisalan potilaiden kirurgisesta hoitotyöstä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen osaavien kollegoiden tuella. Työssä tukenasi on eri alojen osaajista koostuva, hoitajia arvostava työryhmä. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja oppia työssä tarvittavia kädentaitoja, kuten haavanhoitoa, katetrointia ja iv-lääkehoitoa.

Voit hakea tehtävää, mikäli olet Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Työn ollessa vahvasti tiimityötä, toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä mukautua tilanteen mukaan muuttuvassa ja vaihtelevassa työympäristössä.

Voimme yhdessä sopia aloitusajankohdasta tehtävässä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, ja koeajan kesto on kuusi kuukautta. Tehtävässä sinulla tulee olla hyväksytysti suoritettuna lääkehoidon LOVE-verkkotesti. Tarvittaessa voit päivittää lääkehoidon osaamisen meillä työsuhteen alkamisen jälkeen. Sinun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastasi kuukauden sisällä aloittamisesta, ja työhöntulotarkastus tehdään työterveydessämme. Sairaalaympäristössä työskennellessä sinulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Kiinnostuitko meistä, ja tarjoamastamme työtehtävästä? Jätä hakemus Kuntarekryssä!

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antavat ylihoitaja Eila Tuomisto, 03 3116 5227 tai osastonhoitaja Paula Mertanen, 03 311 64663. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Mahdolliset tiedustelut hakemiseen liittyen voit lähettää meille sähköpostilla rekrytointi@pirha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare