Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, neurologia - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitajan vakituinen toimi neurologian kuntoutusyksikössä

Neurologinen kuntoutusyksikkö sijaitsee Tampereella Hatanpään puistosairaalassa. Osastolla toteutetaan valtakunnallisesti keskitetyn selkäydinvammakuntoutuksen lisäksi aivovamma- ja aivoverenkiertohäiriökuntoutusta. Osastolla järjestetään lisäksi kuntoutusjaksoja kuntoutujille, joilla on toimintakykyyn vaikuttavaa kroonista kipua tai toiminnallisia neurologisia oireita. Sairaalamme toimii opetussairaalana.

Työtehtäväsi koostuvat kuntoutujien hoitotyön suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Työssäsi on tukena moniammatillinen tiimi, johon kuuluu fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, puheterapeutteja, neuropsykologeja ja sosiaalityöntekijöitä. Hoitoja suunnitellaan yhdessä moniammatillisen tiimin, kuntoutujan ja hänen läheistensä kanssa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työnkuvan ja hyvät mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti neurologisen kuntoutushoidon eri vaiheissa. Sinulla on mahdollisuus osallistua aktiivisesti hoitotyön ja uusien toimintamallien kehittämiseen osana moniammatillista tiimiä. Räätälöimme perehdytyksesi yksilöllisesti.

Eduksi luemme terveydenhuollon työkokemuksen. Odotamme sinulta kiinnostusta kuntouttavaa hoitotyötä kohtaan.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö (kolmivuorotyö). Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan ja tehtävässä on 6kk koeaika.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Jaana Pihlajamäki puh. 044 485 8909 ja osastonhoitaja Laura Kukkola puh. 044 485 8916.

Hakuaika päättyy 30.12.2022
Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Jaana Pihlajamäki puh. 044 485 8909, osastonhoitaja Laura Kukkola puh. 044 485 8916

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Pirkanmaan kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pirkanmaalla on näillä julkisilla palveluilla sen jälkeen vain yksi järjestäjä, Pirkanmaan hyvinvointialue. Pirkanmaa on väestöpohjaltaan suurin hyvinvointialue, asukkaita on noin 500 000.


Osoite: Gauffinkatu 3, 33900 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb