test

Sairaanhoitaja, Neurologian ja hematologian osasto A42

Ansök senast  2.5.2024 14:00

Kiinnostaako työskentely moniammatillisessa tiimissä neurologisten potilaiden kanssa? Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoen keskussairaalaan Neurologian ja hematologian osastolle A42!

Kiinnostaako työskentely moniammatillisessa tiimissä neurologisten potilaiden kanssa? Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoen keskussairaalaan Neurologian ja hematologian osastolle A42!

Tule mukaan tekemään merkityksellistä ja tärkeää hoitotyötä asiantuntevaan ja osaavaan työyhteisöön! Työporukka on innostava ja työympäristö viihtyisä, meillä tehdään työtä suurella sydämellä. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen rennossa ja moniammatillisessa ilmapiirissä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Kokemus erikoisairaanhoidossa työskentelystä ja neurologisista potilaista on eduksi.

Osasto A42 on 20 paikkainen vuodeosasto, jossa hoidetaan alueen neurologisia potilaita. Potilaat tulevat pääosin päivystyksestä tai muista sairaaloista. Potilaan hoito on yksilöllistä ja potilaan tarpeista lähtevää kuntouttavaa hoitotyötä. Teemme tiivistä yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä tavoitteena toimiva ja kuntouttava arki. Tarjoamme sinulle sairaanhoitajana mahdollisuutta syventää osaamistasi akuutisti sairastuneiden neurologisten potilaiden kanssa.

Osastolla tehdään kolmivuorotyötä ja autonomisella työvuorosuunnittelulla pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitajan pätevyys (laki 559/94)

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään viikon sisällä hakuajan päättymisen jälkeen.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Terhi Kuusisto

Puh. 050 474 4997

terhi.kuusisto@hyvaep.fi

Apulaisosastonhoitaja Jani Tuomaala

puh. 050 474 2652

jani.tuomaala@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare