test

Sairaanhoitaja neurologian poliklinikka

Hakuaika päättyy  6.2.2023 23:59

Etsimme kehittämismyönteistä sairaanhoitajaa Kymenlaakson keskussairaalan neurologian poliklinikalle kehittämään AVH- potilaiden hoitopolkua.

Työ koostuu 50% AVH-koordinaattorin työstä ja 50% poliklinikkahoitajan työstä. Pohjois-Kymenlaaksossa Ratamossa on 50% AVH-koordinaattori, jonka kanssa kehittämistyötä tehdään yhdessä. Kehittämistyötä tehdään yhdessä moniammatillisesti esimiehen, lääkäreiden ja terapeuttien kanssa.

Hakijalta toivotaan asiakaspalvelu- ja ratkaisukeskeistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä tarvitaan myös kykyä priorisoida ja toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä. Vastaavasti pääset osaksi osaavaa joukkoamme. Lääkeluvat sinulla tulisi olla kunnossa tai suorittaa ne heti työsuhteen alkaessa.Kokemus neurologiasta ja poliklinikka työstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. AVH-hoitajan työ on päivätyötä.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Tartuntatautilain mukainen suojaus on oltava kunnossa.

Palveluesimies Merja Mäenpää
p. 0442204013
merja.maenpaa@kymenhva.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Meillä Kymenlaakson hyvinvointialueella töitä tehdään ihmiset edellä. Meille ovat tervetulleita niin pitkän linjan tekijät kuin uudet lupauksetkin. Haluamme, että jokainen alueemme ihminen voi voida elämässään paremmin, ja sitä me tavoittelemme monella eri sektorilla. Siitä me pidämme huolta monipuolisten ammattilaistemme yhteisvoimin. Meillä kaikki kuuluvat porukkaan – haluamme sinutkin mukaan! Tutustu työnantajaan