Skip to main content
test
sairaanhoitaja, neurologinen kuntoutusyksikkö - Pirkanmaan hyvinvointialue 2023

Sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin neurologian kuntoutusosastoille.

Neurologinen kuntoutusyksikkö sijaitsee Tampereella Hatanpään puistosairaalassa. Osastolla toteutetaan valtakunnallisesti keskitetyn selkäydinvammakuntoutuksen lisäksi aivovamma- ja aivoverenkiertohäiriökuntoutusta. Osastolla järjestetään lisäksi kuntoutusjaksoja kuntoutujille, joilla on toimintakykyyn vaikuttavaa kroonista kipua tai toiminnallisia neurologisia oireita.

Työtehtäväsi sisältävät kuntoutujien hoitotyön suunnittelua, toteutusta ja arviointia. Myös kuntoutujien lääkehoidon toteutus kuuluu työtehtäviisi. Työskentelet osana moniammatillista tiimiä ja osallistut esimerkiksi kuntoutuspalavereihin yhteistyössä tiimin jäsenten, kuntoutujan sekä hänen läheistensä kanssa. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamistasi kuntouttavassa hoitotyössä. Meillä sinun on mahdollista kehittyä kuntoututtavan hoitotyön erityisosaajaksi osana moniammatillista työryhmää!

Eduksi luetaan aiempi hoitotyön työkokemus. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta kuntouttavaan hoitotyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme myös tartuntatautilain 48§:n määrittämän rokotussuojaa. Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö. Huomioimme myös terveydenhuollon opiskelijat (vähintään 140 op). Sijaisuuden koeaika on puolet työsopimuksen kestosta. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja tehtävistä antavat oh Laura Kukkola p. 044 485 8916 ja
oh Jaana Pihlajamäki p. 044 485 8909
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

oh Laura Kukkola p. 044 485 8916
oh Jaana Pihlajamäki p. 044 485 8909
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi

Lisätietoja

Pirkanmaan hyvinvointialue, NEUK, Neurologinen kuntoutusyksikkö
Osoite: Gauffinkatu 3, 33900 Tampere

Rekommenderade jobb