Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, neuropsykiatrian työryhmä - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Neuropsykiatrian avohoidon aikuisten työryhmässä on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus ajalle 1.9. - 31.12.2022. Työpaikka sijaitsee Raision sairaalassa. Sijaisuus saattaa jatkua pidempään.

Neuropsykiatrian vastuualueella toimii neljä neuropsykiatrisiin häiriöihin erikoistunutta työryhmää. Salon neuropsykiatrian työryhmä ja Raision sairaalassa toimiva neuropsykiatrian työryhmä vastaavat aikuisikäisten potilaiden hoidosta. Lasten neuropsykiatrinen työryhmä vastaa alle 13-vuotiaiden potilaiden ja nuorten neuropsykiatrinen työryhmä 13 vuotta täyttäneiden nuorten hoidosta. Lasten ja nuorten työryhmät toimivat Raision sairaalassa. Työryhmissä hoidetaan potilaita, joilla on tai epäillään olevan kehityksellinen neuropsykiatrinen häiriö (ADHD, Aspergerin oireyhtymä, Touretten oireyhtymä). Työryhmät toteuttavat arviointi- ja tutkimusjaksoja sekä hoidon- ja kuntouksen suunnittelua.

Etsimme joukkoomme sairaanhoitajaa, joka on kiinnostunut työskentelemään neuropsykiatristen potilaiden parissa. Tehtävään valitun sairaanhoitajan työ painottuu tällä hetkellä aikuisikäisten hoitoon. Sairaanhoitajan työhön sisältyy itsenäistä vastaanottotyötä, moniammatillista hoitotyötä, verkostotyötä sekä kotiin suuntautuvaa työtä. Hyödynnämme toiminnassamme kasvavassa määrin etävastaanottoja ja muita digitaalisia palveluja. Tarjoamme työntekijöille psykiatriaan ja neuropsykiatriaan suuntautunutta lisäkoulutusta ja mahdollisuuden työnohjaukseen.

Odotamme sairaanhoitajalta hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta ja kehittämismyönteisyyttä. Työt alkavat 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työ on säännöllistä päivätyötä ja työaika on 38,25 h/vk. Tehtävään on kahden kuukauden koeaika.

Kokemus psykiatrisesta hoitotyöstä ja alan lisäkoulutus ovat eduksi. Eduksi katsomme myös neuropsykiatristen arviointimenetelmien tuntemuksen, kokemuksen neuropsykiatristen potilaiden parissa työskentelystä ja ruotsin kielen taidon.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. osastonhoitaja Melina Käkelä, p. 050 353 7507, melina.kakela@tyks.fi ja ylihoitaja Jaana Silvola, p. 044 9073243, jaana.silvola@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9N Neuropsykiatria

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Sairaalakatu 5, 21200 Raisio
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb