Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Niittymaan asumisyksikkö - Västra Nylands välfärdsområde

Haemme Niittymaan asumisyksikköön sairaanhoitaja vakituiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, jos arvostat työssäsi vaihtelevia tilanteita, kokonaisuuksien haltuunottoa, uuden oppimista ja kehittämistä, oman työn johtamista, tiedon hallintaa ja sen jakamista. Olet itseohjautuva ja kykenet ohjaamaan myös muita. Hallitset myös hoitotyön, asiakaslähtöisyyden ja toimintakyvyn edistämisen itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Tietotekninen hallitseminenkaan ei sinulle ole vierasta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastatteluita voidaan toteuttaa jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yksikkö toteuttaa vammaispalvelujen mukaista ympärivuorokautista asumista tukevia yksilöllisiä palveluja omissa asunnoissa asuville vaikeavammaisille henkilöille. Asiakaskunta koostuu vammaisista henkilöistä, joiden toimintakyky on rajoittunut usealla eri elämän osa-alueella esimerkiksi neurologisen sairauden, aivovamman tai tapaturman vuoksi. Asiakkaiden asunnot sijaitsevat tavanomaisessa kerrostalossa.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu osallistuminen yksikön asukkaiden perushoitotyöhön, yhteistyö asukkaiden terveyden- ja sairaanhoitoon liittyvien yhdyspintojen kanssa, yksikön lääkehoidosta vastaaminen, lääkehoitosuunnitelman päivittäminen, HaiPro-ilmoitusten käsittely yhdessä yksikön vastaavan ohjaajan kanssa sekä tarvittavien kehitystoimenpiteiden suunnittelu ja toteutukseen osallistuminen. Lisäksi vastuualueeseen kuuluu mm. sairaanhoitajien ja hoitajien yhteistyöryhmän toiminta, sovitulta osin vammaispalveluiden yksiköiden henkilöstön ohjaus ja neuvonta, infojen valmistelut ja pito sovituista aiheista sekä lääkehoidon tenttien valvonta ja näyttöjen vastaanottaminen.

Henkilöstöetuina tarjoamme 300€ vuodessa esimerkiksi liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai vaikkapa työmatkalippuun. Etu toteutetaan Epassi-mobiiliratkaisuna mikä mahdollistaa, että saat varsin vapaasti päättää miten haluat etuuden käyttää. Henkilöstöetuna meillä on myös perustasoa kattavampi työterveyshuolto, eli työterveyshuollon palvelut ovat käytettävissäsi myös sairaudenhoitoon liittyvissä asioissa.

Työn on jaksotyötä 114,45 h/3vko. Pääasiassa päivätyö, mutta voi sisältää myös ilta- ja viikonloppuvuoroja . Osa viikoittaisesta työajasta resursoidaan yksikön hoitotyöhön ja osa muiden tehtävien hoitoon.

Työpaikan nimi ja osoite: Niittymaan asumisyksikkö, Niittymaanaukea 4 B, 02200 Espoo.
Työaika: jaksotyö 114,45/3viikko.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja. Terveydenhuollon laillistetun sairaanhoitajan kelpoisuus tarkistetaan Valviran ylläpitämästä ammattihenkilöiden keskusrekisteristä (Terhikki) ennen lopullista tehtävään valintaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Lisäksi edellytetään lääkehoitolupien ja laitepassin suorittamista 3kk kuluessa työsuhteen aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista, kykyä hallita Microsoft-ympäristöä ja liikkumista yksiköidemme välillä.

Arvostamme kokemusta vaikeavammaisten henkilöiden hoidosta ja toimintakyvyn tukemisesta, oman työn ja työyhteisön kehittämisestä sekä työskentelystä yhteistyökumppaneiden, omaisten ja läheisten kanssa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Katja Angelot, puh. 0406394096, katja.angelot@luvn.fi.

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Vammaispalvelut, Vammaispalvelujen palvelutuotanto, Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueen yksiköt

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.

Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Niittymaanaukea 4 B, 02200 Espoo

Rekommenderade jobb